1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

(2 pladser tilbage!) Stand Up Paddle & Yoga Retreat (Weekend)

Arrangør:OceanSoul (Emely Freja) & Møn Surf (Kesia Cohan)
Placering:Møn
Fra:17/5/2024 kl. 08:00
Til:19/5/2024 kl. 08:00
Antal visninger:119

For trejde år på rad inviterer vi til en weekend fyldt med smuk natur, nærende nye perspektiver, flow, sisterhood og hav magi!
Læs mere om denne unikke weekend!

For spørgsmål: emelyfreja1@hotmail.com

I år går vi sammen med den skønne grundlægger af Møn Surf - Kesia Cohan for at give dig en uforglemmelig dybtgående oplevelse. Kom med til en weekend med stand up paddle og yoga I Danmarks mest unikke natur.

Retreatet er kun for kvinder. SUP og yoga bliver vores primære aktiviteter og fokus. Kombinationen af yoga og SUP hjælper med at forbinde os til naturen, vores indre selv og være tilstede i nuet.

Du lærer at føle dig sikker på vandet. Samtidig får du de rigtige teknikker til at padle effektivt, mens du bruger hele din krop og elementerne omkring dig. Der kreves ingen tidligere erfaring med SUP eller Yoga for at deltage - kom som du er! Vi tilbyder coaching til alle nivåer. Alle aldre er velkomne og de sidste to år har vi haft glæden af deltagere med stort spænd i alderen imellem 20- 70 år!

Alt udstyr er inkluderet når du deltager i dette retreat. Målet med weekenden er at give dig fornyet energi og styrke dig i dit liv. Vi ønsker at give dig en pause fra hverdagens stress og jag i afslappende og nærende omgivelser. Mest af alt glæder vi os til at dele vores kærlighed for havet og biderage til en dybere forbindelse .. 

Hvornår: 17/5-19/5 2024 

Læs mere om denne sjove og hyggelige weekend


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger