1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Spring ud med foråret - yoga retreat

Arrangør:Jannie Krogstrup
Placering:Samsø
Fra:23/5/2024 kl. 14:00
Til:26/5/2024 kl. 14:00
Antal visninger:72

Når vinteren slipper sit greb, og vi begynder at bevæge os ud af vores vinterhi, er det tid til at strække kroppen og træde ud i verden med fornyet energi. Sammen skal vi ryste vinteren af os og vække det store indre “ja tak” til livet.

Vi skal åbne kroppen og energisystemet, så livskraften kan flyde frit, og du kan få mulighed for gå en sommer i møde med alt, hvad der er dig - få mulighed for at springe ud og leve dit fulde potentiale.

Sammen vil vi hylde solen, der atter står højt på himlen og skinner sit livgivende lys - Om Sūryāya Namah.

Forårets og sommerens udadvendte energi og høje intensitet kan til tider skubbe os ud af balance, hvis vi glemmer vores anker; nemlig kontakten til jorden under os og kontakten til os selv. Derfor vil vi praktisere fra et solidt fundament, hvor kontakten nedadtil går forud for bevægelsen op og ud. Ved at skærpe din opmærksomhed på kroppens energier og således mærke de to retninger, vil det med tiden bliver muligt at bevæge dig ud i verden med en energi der simultant skaber jordforbindelse samt åbner og løfter dig.

Yoga’en, jeg kommer til at guide dig igennem i løbet af disse dage, vil være med forårets og sommerens energi som omdrejningspunkt. Det vil være en kombination af yin yoga, forskellige flows - overvejende blide - restorativ yoga og yoga nidra. Sideløbende med, at hele dit væsen for mulighed for at træde ind i foråret og sommeren med fornyet og balanceret energi, vil vi tappe ind i yogaens mere overordnede tema, som for mig handler om at komme hjem! Hjem til mig selv og til en følelse af at være i fred med mig selv, som jeg er og med verden, som dén er. En følelse af at være i ro, når verden raser omkring mig. Og komme hjem til det sted, hvor jeg kan møde mig selv, som den jeg er, når alle identiteter, roller, selvbilleder og fortællinger falder fra. Der, hvor jeg står i min klareste form!    

Fredag inviterer lydterapeut, Maja Lykke, os indenfor i et intimt lydunivers, hvor du kan give helt slip og overgive dig til lydens magi. Ved brug af syngeskåle, gong, HAPI drum og vindklokker, skaber Maja et helt særligt rum med en lang række healende egenskaber. Lyden er blandet andet beroligende for dit nervesystem og kan bidrage til at skabe fokus og klarhed. Samtidig kan den løsne op for stagnerede energier, så din indre energi igen kan flyde frit, og kroppen kan transformere sig på ny.

Jeg underviser altid med den dybeste respekt for den enkelte og for de behov, der måtte opstå. Om vi bevæger os gennem blide flows, lydens univers eller om vi finder ind i de lange restorative stillinger, inviterer jeg dig altid til at have din indre stemme med på rejsen. Din indre stemme er det kompas, der guider dig, ikke bare når du tager plads på yogamåtten, men i lige så høj grad udenfor yogamåtten.

Det vil være en ære at få lov til at guide dig på denne rejse.

Læs mere: https://www.samsoeretreat.dk/vores-retreats/spring-ud-med-for%C3%A5ret

Hvis du har spørgsmål til retreatet, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du finder min mailadresse under tilmeldning.

Lokation: Retreatet bliver afholdt på Samsø Retreat, som tilbyder skønne og rolige omgivelser.  Stedet ligger i udkanten af Brattingsborg skov, omgivet af smuk natur, rigt dyreliv og stedets egne hyggelige haver. Der emmer af stilhed og velvære, og du vil uden tvivl mærke den kærlige energi, som omkranser stedet og vil danne en tryg ramme om dit retreat. Du kan læse mere om Samsø Retreat på: https://www.samsoeretreat.dk/

Pris: 4900,- for en plads på et dobbeltværelse, med et tillæg på 2000,- for et enkeltværelse. Der er et kun få enkeltværelser, som bookes efter først til mølle.                                                                                                   

Prisen er eksklusiv transport til og fra Samsø. Du kan sejle til øen fra både Hou, Århus og Kalundborg.               

For mere information se:

Århus: https://www.tilsamsoe.dk/                                                                                                                 

Kalundborg: https://www.samsoelinjen.dk/fartplan   

Fra færgelejet (både fra Sælvig og Ballen) kan du tage en telebus for kun 30 kr. uanset destination. Du skal blot booke en plads senest 2 timer inden din ankomst. Du kan læse mere og booke på: https://samsoebus.dk/telebus/

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at sende en mail til janniekrogstrup@gmail.com , hvorefter du vil modtage en faktura med betalingsoplysninger.

Tilmeldingen er gældende ved betaling og derefter er bindende. Ved aflysning fra min side får du selvfølgelig det fulde beløb retur.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til Samsø og springe ud i foråret sammen med dig.

Namasté - “Jeg hilser det guddommelige lys i dig, som jeg genkender det i mig selv”.                                               

/Jannie


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger