1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kundalini yoga & æterisk olie workshop

Arrangør:Själ
Placering:Espergærde
Fra:1/6/2024 kl. 13:00
Til:1/6/2024 kl. 16:00
Antal visninger:77

Vi skal arbejde med en Kriya for et opløftet hjerte.

Denne Kriya er fantastisk som energiskaber. Den løfter din energi og dit humør og består af et sæt af øvelser, som systematisk arbejder med flow og blodgennemstrømning gennem hele kroppen.Øvelserne er designet til at støtte os i at dæmpe egoets frygt og styrke kærlighedens essens i sjælen, renser lungerne og hjertechakraet og fordriver sorg og melankoli.

Du vil lære forskellige mantra at kende, som er powerfulde og med til at øge din livskraft. Lydvibrationer fra både din egen stemme, fra syngeskåle, musik og mantra der afspænder kroppens nervesystem, sænker stress, giver ro og jordforbindelse, stilner sindet, bringer dig i en meditativ tilstand og tættere på hjertet.

Nordic Kundalini yoga centrerer sig omkring at bringe balance i nervesystemet og hormonsystemet ved at opløse energiblokeringer i chakraerne, hvilket påvirker os positivt, fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Gennem forståelse, selvaccept og medfølelse for os selv bringer vi vores immunsystem og sjæl i harmoni. Det åbner op for en ny tilstand af glæde og lykkefølelse samt formål i vores liv. Æteriske olier kan assistere os på vores rejse i forståelsen af, hvad vores ubalancer og udfordringer handler om. Vores blinde vinkler kan blive synlige og vores bevidsthed og vibration hæves.

Du vil komme til at dufte til en række olier, jeg selv har blandet og få indblik i de enkelte oliers egenskaber og få en lille prøve med hjem af min hjerteblanding som gave. 

Workshoppen er for alle, der ønsker at opleve “Nordic Kundalini yoga effekten”.

Det kræver ingen forudgående kendskab til Yoga og alle kan være med.

Tilmelding vis hjemmeside www.själ.dk  https://xn--sjl-rla.dk/events/ 350 dkk

Glæder mig til at se dig i Själ!

Kærligst Eva Gibson

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger