1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

KÆRLIG Festival på Langeland | 17. - 21. juli 2024 - En Hyldest til Kærlighed, Bevidsthed og Forbindelse

Arrangør:MUNONNE - Adamas Center - Sukkerfabrikken
Placering:Tranekær, Langeland, Danmark
Fra:17/7/2024 kl. 13:00
Til:21/7/2024 kl. 18:00
Antal visninger:56

Forny din sjæl på KÆRLIG Festivalen: En Rejse mod Indre Harmoni og Forbindelse
Træd ind i en verden af forandring, forbindelse og dyb indre fred på KÆRLIG Festivalen. Lad os sammen skabe et rum fyldt med kærlighed, transformation og fornyet energi.
 
Festivalen byder på en unik blanding af tantriske praksisser, meditation, dyb forbindelse og fællesskab. Vores erfarne undervisere guider dig igennem workshops, ceremonier og oplevelser, der vil berige dit liv og åbne dit hjerte.
 
Dyk ned i en verden af yoga, meditation, dans, musik og hjerteåbnende ceremonier. Nyd det nærende fællesskab og del din rejse med ligesindede sjæle.
 
Vores nøje udvalgte og dygtige undervisere deler deres ekspertise inden for tantra, meditation, yoga og personlig udvikling. Gennem deres workshops og sessioner vil du få mulighed for at udforske dybden af disse praksisser og integrere dem i dit daglige liv.
 
Forvent at opleve en dyb transformation og personlig vækst under festivalen. Gennem vores guidede praksisser og hjerteåbnende ceremonier vil du finde indre ro, fornyet energi og en dybere forbindelse til dig selv og andre.

KÆRLIG Festivalen er designet til alle over 18 år, der ønsker at omfavne kærlighedens kraft, udforske deres indre verden og skabe dybere forbindelser med sig selv og andre. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren i spirituel praksis, vil du finde et inkluderende og kærligt fællesskab på KÆRLIG Festivalen, hvor hjertet altid er i centrum.

Vores mål er at give dig redskaberne til at skabe et liv fyldt med kærlighed, bevidsthed og dyb forbindelse. Forvent at opnå en dybere forståelse af dig selv og dine relationer, samt værktøjer til at skabe varige forandringer i dit liv.

Vores passion for kærlighed, bevidsthed og fællesskab er drivkraften bag KÆRLIG Festivalen. Vi glæder os til at dele denne transformative rejse med dig.

Festivalen er åben for alle, der søger en dybere forbindelse til sig selv og andre gennem kærlighed, bevidsthed og fællesskab.

Tag hjem med en følelse af indre ro, fornyet energi og en dybere forståelse af dig selv og dine relationer. KÆRLIG Festivalen er en rejse, der vil fortsætte med at inspirere og transformere dit liv.

Begynd din rejse mod indre harmoni og forbindelse i dag. Sikre din plads på KÆRLIG Festivalen og lad os sammen skabe et rum fyldt med kærlighed, bevidsthed og transformation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger