1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sommerdage i Løgstør på det idylliske Løgstør Parkhotel & Wellness | 31. maj - 2. juni 2024 - Vælg imellem 2 forskellige retreats (Yoga eller Mindfulness) alt efter dit behov...

Arrangør:MUNONNE - Zensro ved Linda Charning
Placering:Løgstør, Nordjylland, Danmark
Fra:31/5/2024 kl. 14:00
Til:2/6/2024 kl. 14:00
Antal visninger:36

​At begynde rejsen mod det, der kunne blive dit livs mest mindeværdige sommer, er en invitation til at fordybe sig i en verden af velvære, hvor Yin yogaens meditative ro og restorativ yogas helende stræk bliver din daglige praksis. Denne særlige tid på året, hvor naturens yang energi når sit zenit, giver os en unik mulighed for at kanalisere vores indre ild på en måde, der nærer både krop og sind.
 
I hjertet af dette retreat ligger en dyb forståelse af Yin yogaens principper kombineret med indsigter fra traditionel kinesisk medicin. Sommeren, som er knyttet til ild-elementet, inviterer os til at omfavne livets fulde spektrum med en opadgående energi. Ved at inkorporere langsomme, meditative bevægelser og dybe, nærende stræk ind i vores praksis, skaber vi et rum, hvor du kan genoplade og forberede dig til at møde sommeren ikke kun som stærk og handlekraftig, men også med en indre ro og et overskud, der kommer fra et velafbalanceret sind.
 
Vores retreat finder sted på det smukke Løgstør Parkhotel & Wellness, beliggende i naturskønne omgivelser med betagende udsigt til Limfjorden. Her, midt i den storslåede danske sommer, vil vi tilbringe dage fyldt med praksis, fordybelse og samvær. Yin-yogaens stille styrke vil guide os igennem lange, dybe stræk, der målrettet arbejder med fascia og understøtter et fokuseret åndedræt. Denne tilgang giver plads til at frigøre både fysiske spændinger og stagneret energi, hvilket baner vejen for en dybere forbindelse mellem krop og sind.
 
Foruden den intensive yoga-praksis vil der være rig mulighed for at nyde den omkringliggende natur gennem gåture og refleksion, såvel som at praktisere yoga udendørs, når vejret tillader det. Forestil dig den fred, der findes i at udføre solhilsner på en blød græsplæne, omgivet af Limfjordens skønhed, eller den ro, der opstår, når man mediterer under åben himmel.

Vores sommerretreat tilbyder ikke blot en mulighed for at fordybe sig i Yin yoga, men også chancen for at udforske andre yogaformer. Dette giver en velrundet oplevelse, der både inspirerer til nytænkning og styrker din praksis. Du vil få lejlighed til at deltage i forskellige sessioner, der hver især bidrager med unikke perspektiver og teknikker, alt imens du støttes af et fællesskab, der deler din passion for yoga og personlig vækst.

Sommerdage i Løgstør er mere end bare et retreat; det er en oplevelse, der er designet til at nære både krop og sjæl, en tid til at genopdage din indre styrke og finde ro i sindet. Malene, vores dedikerede instruktør, og Linda, den omsorgsfulde vært, er her for at sikre, at din oplevelse bliver både berigende og uforglemmelig. Vi tror på, at ved at adskille rollerne mellem instruktør og vært, kan vi tilbyde yogaundervisning af højeste kvalitet, hvor fokus ligger på din trivsel og udvikling.
 
Vores vision er at skabe et retreat, hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens travlhed, forny din energi og vende hjem med en følelse af fornyet styrke, klar til at omfavne sommerens eventyr. Med en blanding af fysisk praksis, naturoplevelser og samvær lover vi et retreat, der ikke blot ændrer din sommer – men måske også dit liv.

Retreatet starter d. 31. maj med indtjekning ml. kl. 14:00 og 16:00 og afsluttes d. 2. juni kl. 14:00.

 

*******************************************************

** KLIK HER FOR MERE INFORMATION SAMT TILMELDING ***

*******************************************************

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger