1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sensommer Yogaretreat på Møn

Arrangør:Blå himmel YOGA
Placering:København Ø
Fra:16/9/2016 kl. 08:00
Til:18/9/2016 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:460

Sensommer Yogaretreat på Møn (UDSOLGT)

Fordyb dig i Hatha, Vinyasa og Meditation i vidundelige omgivelser på smukke Møn. En  weekend med selvforkælelse og mulighed for at komme helt ned i gear.
 
Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Om eftermiddagen den mere dynamiske Vinyasa-yoga, der også udfordrer kroppen, og hvor alle bevægelser er kædet sammen i et legende flow. Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og man vælger selv om man vil  hvile sig eller gå på hænder. Begyndere som øvede er velkomne. Midt på dagen er der mulighed for at bade, vandre i naturen eller stirre på havet.

Strandgården er et charmerende gammelt bindingsværkshus med hyggelige dobbelt- og enkeltværelser og en smuk yogasal. Gården er omgivet af en stor dejlig have og ligger helt nede ved Østersøen og en af de bedste strande på Møn, Raabylille Strand.

Møn byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint og Nyord nok er de største. Herudover er der mulighed for at prøve lokale aktiviteter som f.eks. ridning på islandske heste, havkajak og meget mere.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, vi medbringer egen kok, og deltagerne hjælper lidt til, med madlavning og rengøring.

Yogaferie information

Underviser: Sisse Siegumfeldt
Start: Fredag d. 16. september kl. 13
Slut: Søndag d.  18. september kl. 13
Max: 14 deltagere UDSOLGT

PRIS For ca. 13 t. yoga incl. kost og logi:

Dobbeltværelse pr. pers. 2700,-
Enkeltværelse pr. pers. 3300,

Mere info og tilmelding: http://www.blaahimmelyoga.dk/retreatmoen


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger