1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga & månen

Arrangør:Femiversitetet
Placering:Kbh S
Fra:10/1/2017 kl. 19:30
Til:10/1/2017 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:532

Naturen har sin cykliske gang. Der er den daglige cyklus med nat og dag. Der er månens månedlige cyklus, hvor den vokser sig fuld, for så at aftage igen. Der er den årlige cyklus, hvor forår, sommer, efterår og vinter afløser hinanden.

Som kvinder har vi også en cyklus, som mest tydeligt kommer til udtryk ved vores menstuation. Den cyklus er iboende hos alle kvinder, også selv de er nået overgangsalderen eller har fået fjernet underlivet. Man kan sige, at blodet bliver usynligt, men selve cyklussen er der stadig.

Som verden er skruet sammen nu, så er det hele meget maskulint og lineært. Vi kvinder er ikke skabt til at leve lineært. Vi har brug for at bevæge os med vores cyklus for at være i harmoni med os selv.

Femiversitetets yogaklasse/yogaforløb er skabt for at minde dig om din cyklus, samt hvordan vi bedst muligt kan vende tilbage til vores sande natur.  Ind til det sted, hvor vi lytter til og mærker os selv. Mærker hvordan vores egen og månens cyklus påvirker os og hvordan respekt for denne cyklus hjælper os til at leve i pagt med os selv.

Hver månefase har sin indflydelse og effekt. Vi mødes i dagene omkring sortmåne og fuldmåne, hvor vi vil tale om, hvor i vores og månens cyklus vi er og hvordan det påvirker os. Er det tid til at sætte farten ned og vende fokus indad? Er det tid til handling? Kreativitet?

Yogaen vi laver i disse klasser vil være for alle, da den er blid og hensynstagende. Nogle gange vil byde på restorativ genopbyggende yoga, mens andre vil være med anderledes blid dynamisk yoga. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Der vil være oplæg, yoga og guidede meditationer.

Hver klasse varer 90 minutter fra 19.30 – 21.00 og altid om tirsdagen.

Datoerne er: 10. januar – 24. januar – 7. februar – 28. februar – 14. marts – 28. marts – 11. april – 25. april – 9. maj – 23. maj.

For at skabe en varm og intim atmosfære er der kun begrænset pladser.

Pris for alle 10 gange er 1250 kr.

Pris for 5 gange er 675 kr.

Pris for enkelte timer 150 kr.

Tilmelding er først gyldig, når du har betalt. 

Indbetaling sker via Mobilepay til Gitte Lindgaard på 41420777 – (husk at skrive din mail på)

Stedet:

Sundbyøster Hallen 2 – Bevægelokale 2

Parmagade 2 – 2300 Kbh S


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger