1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga & Akupunktur

Arrangør:Trine Mee Sook / MEE SOOK YOGA
Placering:København
Fra:29/1/2017 kl. 12:00
Til:29/1/2017 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:552

Efter julens og nytårets strabadser tager vi en halv dag ud af kalenderen til at komme helt ned i kroppen og genopfylde dens tabte energi. Kroppen taber energi gennem arbejde, travlhed og for megen aktivitet i en tid, hvor vi i virkeligheden burde gå i hi ligesom dyrene. Vi vil på denne tre timers yin yoga workshop arbejde med at styrke vores indre livsenergi, som vi særligt her i de kolde vintermåneder skal passe ekstra godt på.

Jing er en form for energi, vi ikke kan fylde op igen gennem kost og hvile i sig selv, men kun gennem visse fysiske og mentale praksisser som fx. yin yoga og kinesiske behandlinger, heriblandt akupunktur.Yin yoga bliver nogle gange kaldt for ‘akupunktur uden nåle’, da den ligesom akupunktur med nåle er baseret på traditionel kinesisk medicin og på at stimulere og styrke kroppens indre organer og livsenergi.

På denne workshop giver vi dig mulighed for at styrke din indre Jing gennem lange, blide yin yoga stillinger og gennem en lige så blid isættelse af nåle i slutningen af workshoppen.

Underviser på workshoppen er Trine Mee Sook, som er fast underviser hos Yoga på Vesterbro og akupunktør er dygtige Sahar Pour, som er indehaver af STIKMIG på Nørrebro.

Både Trine og Sahar har flere års erfaring indenfor yin yoga, TCM og akupunktur og vi lover dig at du er i trygge og kærlige hænder.

Workshoppen vil bestå af en lille introduktion til dagens tema, omkring to timers yin yoga praksis og en dejlig lang savasana, hvor du får en fuld akupunkturbehandling med Sahars helbredende nåle. Akupunkturbehandlingen tager 30-45 minutter.

Underviser: Trine Mee Sook og Sahar Pour
Dato:  D. 29. januar
Tidspunkt: Kl. 12.00-15.00
Pris: 550 kr. inkl. te og snacks

http://yogavesterbro.dk/workshops/

http://meesookyoga.dk/workshops.html


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger