Yogamåtter

Yoga Tasker

Yogasæt

Diverse udstyr

Meditation

Pilates & Fitness

Træningsbolde

ToeSox

Sandaler

Gravide

DVD træning

Yogatøj

Smykker

Glad Krop

Yoga for børn

Yoga Plakat

Bkr vandflasker

GAVEKORT

Bøger

Yoga Food

Ayurveda

Kropspleje

Pukka Te

Yogi Te

Feng Shui

Duft og røgelse

Inspiration

Mindfulness E-bog

Yoga til Sport E-bog

Ayurveda E-bog

Feng Shui E-bog


Yoga for Sportsfolk - E-bog

GRATIS E-bog Yoga for Sportsfolk. Modtag den her og nu. Se mere her...

 
events & workshops:
hold:

Se alle yoga steder her
Min Bruger

Følg Yogaudstyr.dk på Facebook og Instagram og hold dig opdateret på nye produkter, deltag i konkurrencer og få løbende ny inspiration til din yogapraksis. Vi glæder os til at dele vores begejstring for yoga med dig.

Yogaudstyr.dk på Facebook Yogaudstyr.dk på Instagram

Tantric Deep Dating

Arrangør:Natha Yogacenter
Placering:København
Fra:22/4/2017 kl. 08:00
Til:22/4/2017 kl. 10:00
Antal visninger:68

Du er på vej til en date som du har ventet på hele dit liv. En date med din egen inderste kerne reflekteret i dybe hjertemøder med ligesindede mennesker. Den unikke skønhed i personen foran dig bliver åbenlys når du fanger et glimt af deres dybere følelser og behov. De vil på samme måde føle sig set, mødt og forstået af dig.

Dybere og dybere forbundet begynder I at føle tillid til hinanden; føler jer opløftede af hinanden og bliver måske endda forelskede i NUET, igen og igen. Hvert øjeblik og hvert møde er en invitation til at gå dybere ind i dig selv, en dybere forbindelse til dig selv og de andre. Du mærker hvordan kraften i nærværet, forbindelsen og intimiteten forvandler dig som kærlighed altid forvandler os på mystisk vis.

På en normal date, hvad enten det er den første eller i et længere kærlighedsforhold, er vi ofte fokuserede på fremtiden, travle med enten at bygge et potentielt forhold eller reparere et. Alt det der er frustrerende og skuffende ved normal dating kommer fra orienteringen mod en drømmefremtid. I Tantric Deep Dating bliver mødet i NUET til forholdet. Er der i virkeligheden noget mere vigtigt end den forbindelse og kærlighed du føler lige nu? Hvorfor vente til i morgen med at åbne dit hjerte? Kærligheden venter ikke påi morgen, det er altid et valg som vi skal tage lige NU.
 Tantra & Sensualitet

I Tantra bliver sensualitet regnet for noget smukt og ophøjet. Menneskeligt nærvær, sensualitet og intimitet er essentielle oplevelser der åbner os til vores indre verdens rigdom. Vores krop er et tempel der tilbyder os et enormt potentiale af energioplevelser gennem bevidst berøring og sensuelt nærvær. Vi må dog ikke glemme at det vi søger og beundrer i hinanden er meget mere end krop og energi: I enhver tantrisk oplevelse finder vi åndens reneste form.
Det er den spirituelle hjerteforbindelse der får os til at føle os virkelig forbundet. Kroppen, sanserne og vores levende, vibrerende energi giver os alle muligheder for at være tæt forbundet med os selv og andre, at give nydelse til hinanden og opleve nydelsen i os selv, at tilbyde kærligt nærvær og selv opleve kærligheden. Tantric Deep Dating er altid en oplevelse som på samme tid foregår indeni og udenfor os selv.

Hvad sker der på Tantric Deep Dating?

I disse workshops fokuserer vi på:

  • øvelser der vækker vores energi, leg og sensualitet
  • øvelser der udvikler intimitet, nærvær og hjerteforbindelse
  • Udforske tiltrækningens kraft og dyb maskulin/feminin forbindelse
  • Metoder til at integrere læring, healing og vækst i det første møde og længere forhold
  • Nøgler til at skabe ægte tillid i kærlighedsrelationer og venskab
  • Alternativer til afvisninger og fleksible måder at sætte grænser på
  • Praksis til at komme tættere på, uanset hvor tætte I allerede er
  • Hvordan man laver dating til en ligeså spirituel praksis som yoga eller meditationHvor dybt går vi?

Tantric Deep Dating er en smuk 3-timers fordybelse i et trygt miljø hvor vi udforsker hjertets mysterier og den ophøjede tantriske sensualitet. Det handler lige så meget om at lære dig selv at kende som at lære andre at kende. Derfor søger øvelserne både at gå dybt ind i dig selv og opleve dyb forbindelse med andre mennesker. Vi beholder tøjet på under hele workshoppen - det handler mere om at være nøgen uden at tage tøjet af altså at åbne dit hjerte. Dine indre oplevelser med din energi og dine følelser kan gå meget dybt og både være meget healende og vække indre tilstande af kærlighed, romantik, intimitet, nydelse, beundring, anerkendelse, medfølelse og taknemmelighed.

Skal man komme som par? Eller alene?

øvelserne og hele workshoppen bliver guidet så du kommer til at møde de andre mennesker der er med. Vi vil søge at have et lige antal mænd og kvinder fordi mange af øvelserne bliver lavet to og to. Du kan komme alene, med venner eller som et par - det bliver rigtig godt så længe I er åbne for at deltage i øvelserne med de andre. Alle øvelser er en invitation og der er selvfølgelig ingen der er tvunget til at gøre noget de ikke har lyst til. Alle sætter deres egne indre og ydre grænser. Vi har også særlige workshops for par hvor det bliver endnu mere intimt.

Hvorfor ikke bare tage på almindelig date?

Tantric Deep Dating skaber et sikkert og trygt rum guidet af nærværende undervisere med stor erfaring i menneskelige relationer, kærlighed, intimitet og sensuelle oplevelser. Dette kan nogle gange være svært at skabe på egen hånd hvis man tager i byen med vennerne eller er påførste date eller bare derhjemme med sin kæreste. Det er derfor en rigtig god forberedelse at overveje din motivation for at være med. Hvis du leder efter en uforpligtende seksuel oplevelse eller en hyggelig hjemmeaften med kæresten, så vil Tantric Deep Dating nok ikke opfylde dine ønsker. På den anden side kan Tantric Deep Dating være en rigtig god ide, hvis du gerne vil møde nye venner med dyb forbindelse hjerte til hjerte, baseret på følelsesmæssig åbenhed og nærvær. Eller hvis jeres parforhold har brug for en ny impuls til at springe ud i det ukendte, hvor I kan give slip på gamle mønstre og udforske sensuel vækkelse og kærlighed.

Efter Tantric Deep Dating

Workshoppen bliver gentaget. Så du kan komme igen næste gang og møde nye venner eller tage nye venner med som du gerne vil dele dyb hjerteåbnende intimitet og nærvær med.

Praktisk info:

Vi har begrænsede antal pladser, max 50, som skal være et lige antal mænd og kvinder. Hvis I tilmelder Jer en mand og kvinde sammen, kan I betale med det samme. Tilmelder du dig som enkelt person, kan vi først bekræfte din plads når en person af modsatte køn ogsåtilmelder sig alene, og du kan herefter betale. Dvs. tilmelder du dig alene, skal du blot trykke tilmeld uden at betale før vi har bekræftet. 

Sprog: engelsk 

Priser: 
PREPAY:
175 kr (125 kr for elever påNatha Yogacenter) pr. person
Tag en ven, date eller partner med: 300 kr for begge

Betal i døren: 225 kr pr. person

Priserne er inkl. alkoholfrie drikkevarer, te og frugt. 

Forudbetalinger kan ske t.o.m. 22. april kl. 10!
 

TILMELDING:
Tilmelder I Jer som par kan I betale med det samme. Kommer du alene, kan vi først bekræfte din plads i workshoppen, når en person af modsatte køn tilmelder sig. 


Bliv kontaktetSkriv de bogstaver/tal du ser på billedet


Kontakt | Købsinformation | Yoga | Yoga undervisning | Yogatøj | Yoga DVD | Yogamåtte | Pilates | Træningsbold | Træningsmåtte | Vis Kurv & Bestil | Yoga i Danmark | Sitemap

Yogaudstyr.dk   |   Rosenvængets Allé 19   |   2100 København Ø   |   mail@yogaudstyr.dk   |   Tlf. +45 72 28 95 95