1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindful Prana Flow Workshop

Arrangør:Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau
Placering:Frederiksberg
Fra:6/10/2017 kl. 19:00
Til:6/10/2017 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:598
Hvordan kan vi leve fra hjertet? Hvordan kan vi give slip på vores forventninger? Hvordan kan vi acceptere og udvikle os til vores fulde potentiale? I forbindelse med mit yogaforløb MINDFUL PRANA FLOW, afholder jeg en workshop hvor vi netop sætter fokus på disse spørgsmål.

Workshoppen inkluderer en mindful flow yoga session, vejrtrækningsøvelser og meditation. Vi vil reflekterer over vores mål og intention og laver øvelser knyttet til processen og hvordan vi kan give slip for at gøre plads til det vi ønsker mere af.

Workshoppen er for begyndere eller let øvede til yoga. Der vil være tid til at gennemgå teknik i yogastillingerne og at alle bliver justeret. Du kan forvente dig at skabe balance og fordybelse og komme nærmere dig selv og dine intentioner. Vi arbejder med yogaens centrale elementer, og skaber roligt et godt fundament hvor vejrtrækningen og nærværet i kroppen er omdrejningspunktet.

Sted: PHYSIOGA, Prinsesse Maries Allé 17, 1 tv., 1908 Frederiksberg C

Tidspunkt: 6. oktober 2017

Pris: kr. 350

Tilmelding og mere information: artofheartyoga@gmail.com


Om Julie:

Julie er indehaver af Art of Heart Yoga og underviser yoga i København hos blandt andet Hamsa, Pakhus Yoga og Yogafactory.

Hun har flere yogauddannelser bag sig og har undervist siden 2014. Rejser og ophold i Indien og Asien har været med til at forme Julies undervisningsform, som er nærværende og kreativ, og som altid fortæller en historie, som forbinder den yogiske mystik med vores daglige færden.

Julie startede sin yogapraksis for godt 8 år siden på hendes første besøg i New York. Her blev hun hurtigt tiltrukket af den intense form for træning af både krop og sind. Længe har yogaen været hendes livsstil, en daglig styrkende og helbredende proces, som hjælper kroppen af med spændinger, og opbygger smidighed og balance.

Yogaens spirituelle side er afspejlet i hendes yogapraksis og undervisning. Hendes undervisning er en dejlig blanding af varm vinyasa, meditation, mantra og chanting, der efterlader en følelse af balance, glæde og styrke.

Julie afholder årligt yoga-retreats i Danmark og i udlandet. Læs mere på www.artofheartyoga.com

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger