1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Rest into Menopause - Urban Retreat

Arrangør:Emily & Luna
Placering:København
Fra:13/4/2024 kl. 10:00
Til:13/4/2024 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:162

Døjer du med hedeture, forstyrret nattesøvn og ledsmerter?

Kredser dine tanker sig om, hvordan præ- og overgangsalderen kommer til at udspille sig for dig?

Eller længes du efter et ståsted i denne foranderlige og uforudsigelige tid?

 

Indholdet er fordelt over to skønne dage med en måneds pause indimellem, så du kan nå at integrere de redskaber, du får. Der vil være fuld forplejning i løbet af dagene. Det eneste, du skal, er derfor at møde op og tillade dig selv at modtage - så står vi for at forkæle dig med videnyoganærende mad og fællesskab.

Vi sørger også for alt yogaudstyr, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget, hvis du foretrækker dette. Sørg for at tage behageligt tøj på, som du kan lave yoga i og være i hele dagen. Der er rig mulighed for at klæde om, når du ankommer.

 

Vores vision med retreatet er at skabe et rum for vidensdeling og nydelse således at flere kvinder kan navigere trygt igennem et af livets største transitioner.

 

Læs mere på vores hjemmeside - Rest into Menopause

 

Sæt kryds i kalenderen

Lørdag den 09.03 & 13.04 kl. 10-21. Det foregår centralt på Vesterbro - blot 10 min. gang fra Københavns Hovedbanegård.

 

Din investering

Pris: 2900 kr. for begge dage

Tilmelding: emily@girlcollective.dk

 

Dag 1: ET LIV I BALANCE

09.03.23, 10-21

Vi starter vores urban retreat serie med at lære om den kvindelige cyklus, og hvor meget godt, der kan være at hente i vores iboende cykliske natur.

Dette fører os nemlig videre til temaet ro om eftermiddagen. I vores travle kultur, er hvile ikke prioriteret og netop vores cykliske natur inviterer os til finde ro hver måned. Denne regelmæssighed ændrer sig i præ- og overgangsalderen med udeblivende og uregelmæssige cyklusser, men ikke desto mindre er det stadig enormt vigtigt at tage pausen for at genoplade sig selv og sørge for at have et balanceret nervesystem.

 

Dag 2: FIND DINE INDRE STYRKER

13.04.23, 10-21

På vores anden retreat dag skal vi dykke mere ned i det fysiologiske og se på, hvilke hormonelle ændringer kvindekroppen går igennem i præ- og overgangsalderen.

Dette følges op af eftermiddagens oplæg med konkrete værktøjer til at navigere disse fysiologiske ændringer. Her vil vi både komme ind på praktiske så som mad, koststilskud og motion, men også de mere subtile og psykologiske værktøjer. Vi vil også introducere de fem psyko-spirituelle faser i præ- og overgangsalderen. De er et fantastisk redskab til at sætte denne periode i en ny kontekst og give et indblik i, hvordan perioden kan være åbningen til en dybere forbindelse til sig og verdenen i det hele tage.

 

UNDERVISERE

Emily er Dansk-amerikaner, 44 år og har boet i Danmark i over 20 år. Udover at være mor til to teenagepiger, er hun universitetsuddannet i USA inden for køn og seksualitet og har en kandidat i socialt arbejde fra Danmark. Derudover er hun uddannet NLP coach practitioner, Shakti kvindecirkel-leder, Shakti yoga mentor og snart færdiguddannet Kundalini yogalærer. Emily er en erfaren workshop- og oplægsholder, drevet af en passion om at hjælpe kvinder med at leve mere i balance med deres selv og deres feminine bevidsthed og energi.

 

Luna er en kreativ sjæl med flere års erfaring i det plantebaserede køkken og driver madbloggen cuminandyin.com. Hun har beskæftiget sig som jurist på den internationale scene og undervist på Københavns universitet. Luna er derudover uddannet yin, tantrisk hatha og shakti yogalærer samt certificeret i NADA akupunktur. Til daglig bor hun i Schweiz med sin kæreste og nyder bjerglivet. Lunas vision er, at hjælpe kvinder med at finde tilbage til dem selv og deres iboende kraft ved at skabe tillid til og ære den cykliske proces.

 

Spørgsmål og betaling

Skriv til os på emily@girlcollective.dk eller via vores instagram @girlcollective / @cuminandyin


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger