Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yoga Retreat & Mindfulness Greece

Arrangør:Ananda Yoga Studio
Placering:Molivos - Lesbos
Fra:5/8/2012 kl. 06:00
Til:12/8/2012 kl. 08:00
Antal visninger:848

Tag med til Grækenland d. 5. - 12. august 2012 og oplev på egen krop og sjæl en uge med stilhed og nærvær med forfatterparret, yogalærer og meditationslærer Ivan & Charlotte Fruergaard.


For 6 år i træk tilbyder de deres populære rejse til Lesbos.Ivans nyligt udkomne bog Lykken skabes indefra, Lemuel Books, skaber den filosofiske ramme for ugen. En uge med mindfulness, stilhed, yoga & meditation Vi tilbyder dig 2 gange yoga dagligt, de fleste af ugens dage. Et dynamisk flow om morgenen samt et mere fredfyldt og fordybende flow om aftenen til at fuldende dagen.


2 gange dagligt vil vi praktisere forskellige former for meditation og du vil få skabt forudsætningerne for en fast meditations praksis, hvis du ønsker dette, samt få indsigt i meditationens forskellige aspekter.


En af dagene vil vi være i stilhed.Der venter dig en uge, hvor du møder dig selv. Der er masser af tid til fordybelse og refleksion, god mad og afslapning. Programmet byder på daglig undervisning, fordelt på formiddage og eftermiddage, nærmere info fås ved kursusstart.


Efter undervisning kan du tage på stranden, gå ture i det smukke område, hoppe i poolen med dejligt vand fra bjergene, tage i de varme kilder, nyde stilheden på terrassen eller hvad du ellers har lyst til. Om aftenen kan du spise på én af de mange dejlige restauranter i den billedskønne havneby Molivos.
Kurset lægger vægt på, at du søger indre ro og indsigt alene eller sammen med andre. Gruppedynamikken lægger op til samvær, men også til ensom fordybelse. At du er i en gruppe forpligter dig ikke til at deltage i alt samvær efter undervisningen, du deltager præcis som du vil. Praktisk info om tilmelding:

Tid: 5. - 12. august

Kursuspris: 2800 dkr.

Retreatet starter d. 5 august om aftenen og slutter d. 11 august om aftenen.

Prisen inkluderer 4-5 timers daglig undervisning, samt stor lækker morgenbuffet og fri adgang til the/kaffe. 

Dertil kommer flybillet og ophold. Vi bor alle på retreat Milelja Guesthouse.Tilmelding: 31140202/27202008 eller if@choiceconsulting.dk charlotte@winlife.dkVærelsespris: Prisen på dit værelse afhænger af, hvilken kategori, du vælger, og om du ønsker at dele et dobbeltværelse eller ønsker et enkeltværelse. Fordelingen af værelser er “først-til-mølle”.Undervisere: Charlotte & Ivan Fruergaard

 Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger