1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Påske retreat

Arrangør:Kristine Marie Rost, Yinpower
Placering:Online
Fra:28/3/2024 kl. 10:00
Til:1/4/2024 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:104

På dette online retreat får du det bedste fra yin yogaen til at skabe positive forandringer i dit liv med teknikker der samler øst og vestlig tilgang til at komme i tættere kontakt med din krop, så du fokuseret kan arbejde med at blive dygtigere til at hjælpe din krop med at være i balance og hele sig selv optimalt. Hvorfor koster retreatet kun kr. 550,- ?Kristines 5 dages retreat koster normalt kr. 1000,- og indholdet vil være det samme, som var du i rummet med Kristine.Hendes påskeretreat har været en fast del af påsken for mange mennesker i de seneste otte år. Siden 2020 blev det online, noget Kristine fortsætter med. Til glæde for jer mange faste deltagere og for at kunne tilbyde noget særligt i en særlig tid livestreame retreatet igen i år og du kan deltage uanset hvor du er i Danmark eller udland. Du skal bare have adgang til en skærm og noget wifi. Du bliver inviteret hjem til Kristine på afstand – hendes stue fortsætter med at danne rammen om et et hjemmeyoga-studie, og sender direkte. 

Kan jeg se retreatet igen?Ja, det kan du. Retreatet er tilgængeligt hele april måned når du har betalt for det. Hvad får jeg på mit online påske retreat?10 timers live undervisning på 5 dage. Kristine underviser kl. 10-12 i dagene d. 28/3-1/4. Hver dag er der ud over live undervisningen med Kristine Marie Rost, mulighed for at kommunikere med hende via chat – på den måde kan du få råd, der passer helt specifikt til dine behov.Dybde og daglig progression. Du kommer til at arbejde med at give din krop en heling, der er dybere end den, du ville opnå gennem en normal yogaklasse, da der er et fælles tema for alle 5 dage. Det er derfor muligt at bearbejde kropslige og mentale spor fra gammel sygdom, stress og traumer, samt opnå en mærkbar øget smidighed i dette nøje tilrettelagte forløb, har Kristine erfaret fra tidligere retreats. 100% eksklusiv adgang. Udover de 5 dages live undervisning får du efterfølgende eksklusiv adgang til optagelserne af retreatet. Du vil have adgang til optagelserne i hele april måned 2024.Nyd din hjemmebanefordel. Vær med på et yogaretreat, hvor ingen ser det, hvis du laver yoga i nattøj.

 Hvad skal der ske på påskeretreatet?Kort fortalt: du bruger yin yoga til at skabe en bedre balance og en øget ro – både i den fysiske og den mentale del af din krop.Du kommer til at øge blodcirkulationen i din krop. Dette vil både give dig en mere bevægeligt krop med elasticitet i vævet. Dette kan både være med til at forebygge skader og generelt opløse smerter. Derudover kommer du til at kunne mærke den øgede blodcirkulation både på dit energiniveau og din evne til at fokusere! Du vil give din krop en heling, der er dybere end den, du ville opnå gennem en normal yogaklasse. De fem dage er nøje sammensat, så det er muligt at bearbejde kropslige og mentale spor fra gammel sygdom, stress og traumer. Du kommer til at arbejde med en del af fundamenterne fra kinesisk medicin, blandt andet harmoni og den naturlige spænding mellem yin yang, balance i dine organer og at lære at åbne dine meridan-baner, som er de kanaler, der sender energi gennem hele din krop.Du får dermed muligheden for at lære nogle spændende grundteknikker til, hvordan du selv kan tage affære og arbejde med din krop for at sikre, at den fungerer optimalt – mentalt såvel som fysisk. Hvem er Kristine Marie Rosts påske-retreat for?

Dig der gerne vil dykke dybere og mere fagnørdet ned i yogaen med en af Danmarks førende eksperter indenfor yin i (digitalt) selskab med ligesindede.Dig der elsker luksusfølelsen af at være på et retreat. Du elsker alle de fordele man får af et nøje tilrettelagt program med en proces, der løber over flere dage.Dig der bare elsker Kristine Marie Rost, hendes store grin og spændende stillinger – for vi tør næsten garantere, at der kommer en joke eller to undervejs . Indholdet på retreatet er nyt Kristine-materiale – oven i købet streamet direkte fra hendes stue!Dig der har brug for lidt hjælp til struktur og at holde den gode vane i påsken – livestream ligger på bestemte tidspunkter som kunne vi mødes fysisk i roklubben, og du er derfor bundet. Det kan være et skub til rent faktisk at få trænet.Dig der ikke kan tage hjemmefra. Det kan kan være svært at forlade hjemmet 5 dage i træk af alle mulige praktiske årsager. Nu kan du være derhjemme og være sammen med mange andre på retreat.Så – hvad venter du på? Du sparer 450 kroner, samt transporttid, penge til billetter eller benzin, og bliver oven i købet inviteret hjem i stuen til en af Danmarks førende yin yoga-eksperter. 

Vi glæder os til at hilse på dig online

!https://yinpower.dk/online-paaskens-bedste-yin-i-yang-3i1-retreat/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger