Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Yogalæreruddannelse

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:København
Fra:4/11/2017 kl. 12:00
Til:27/5/2018 kl. 18:00
Antal visninger:1299

200-timers Yoga Alliance-godkendt yogalæreruddannelse

Hos Prana Yoga Shala tilbyder vi en grundig, hands-on uddannelse, der virkelig forbereder dig på arbejdet som yogalærer. Vi starter d. 4/11 og afslutter forløbet d. 27/5.

Uddannelsen har både weekender med anatomi, filosofi og undervisningsmetode på programmet, men også en god portion praktik. Det er nemlig vores erfaring, at det er vigtigt at vide, hvordan det egentlig ser ud, når “rigtige” mennesker laver yoga, og vi vil gerne ruste dem, vi uddanner, bedst muligt.

Uddannelsen er også interessant for dig, der måske ikke vil undervise, men har lyst til at fordybe dig i yogaen i en periode. Den er nemlig også i høj grad centreret om din egen praksis - både den fysiske og den mentale, da du også vil få mulighed for at opbygge en stabil meditationspraksis undervejs.

Vi tilbyder hos Prana Yoga Shala både legende, dynamiske, styrkende og mere stille hold, og uddannelsen er opbygget på en måde, så du kan fokusere på det, der passer dig bedst. Du kan have yogabaggrund i f.eks. ashtanga yoga, vinyasa/flow yoga og hatha yoga for at deltage på uddannelsen, men vi forestiller os, at du har haft en kontinuerlig yoga-praksis i minimum et år og gerne længere. Det er ikke vigtig, at du er smidig eller kan lave svære stillinger, men det er vigtigt, at du er parat til at gøre en indsats. Vi tager nemlig yogapraksissen seriøst hos prana yoga shala, og selvom der er masser af plads til grin, forventer vi, at du er parat til at arbejde og være nysgerrig på måtten. 

Læs mere om uddannelsen her: 

http://www.pranayogashala.dk/upl/website/---/TTPYS2017E.pdf


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger