1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

"Presence" - Retreat i Goa, India | 15. - 25. januar 2017

Arrangør:Munonne - Essential Living / v. Ane Sofie Kieffer Lerche og Casper Høxbro Madsen
Placering:Goa, Indien
Fra:15/1/2017 kl. 08:00
Til:25/1/2017 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:678

Tilbring 10 dage på det smukke, fredfyldte øko resort Banyan Three Yoga i Goa, Indien, og genskab kontakten til dit sande selv. Det bliver 10 skønne, inspirerende og udfordrende dage, hvor vi har samlet en blanding af de bedste og mest dybdegående øvelser indenfor bl.a. yoga, tantra, self-inquiry, dans, proces arbejde mm. Øvelserne er nøje udvalgt og har været til stor hjælp på vores egen rejse mod mere glæde, frihed og livskvalitet. Retreatet skaber den perfekte ramme for ro, fordybelse og nærvær som gør sand transformation mulig. 
Vi glæder os meget til at dele vores erfaringer med dig
 
På retreatet vil vi lave forskellige øvelser til at åbne chakraene og forblive nærværende - i kontakt med nuet. Det vil vi bl.a. gøre ved at gå ud af vores komfort zone og udforske hvad der sker, når vi er der. Vi vil gå dybt ind i os selv for at bringe tillærte begrænsninger ud i lyset, hvor vi kan mærke, sanse og sætte ord på dem. For at være nærværende i vores liv er det nødvendigt at blive bevidst om vores modstand så vi kan give slip på den.

Hver dag starter med massage efterfulgt af traditionel tantra yoga. Både massagen og yogaen hjælper os med at slappe af og forløser blokeret energi fra nadierne/meridianerne. Derudover bringer det os i bedre kontakt med vores krop og gør det lettere at mærke hvad der sker indeni os, når vi senere på dagen udforsker vores begrænsninger.

Om eftermiddagen vil vi udforske vores skyggesider og ego strategier gennem bl.a. dans, improvisation, krop og stemme. Vi vil arbejde med vores modstand imod selvudtryk, intimitet og kærlighed. For at frigøre os fra egoets begrænsene greb vil vi dagligt udfordre det på det mentale, kropslige, følelsesmæssige og spirituelle plan.

Det vil du få med:

  • At geare helt ned, afstresse krop og sind så du bedre kan mærke dig selv
  • At give slip på begrænsende selvbilleder og den præstation der ligger i at opretholde dem
  • At re-etablere kontakt til dit sande selv samt indsigten til at bevare den
  • En dybdegående oplevelse af større nærvær, samhørighed og intimitet i dit forhold til dig selv og til andre, som vil påvirke dine relationer i fremtiden. 
  • At bryde med uhensigtsmæssige mønstre og vaner og erstatte dem med konstruktive alternativer
  • En større bevidsthed om dig selv og dermed muligheden for at vælge det liv der er sandt for dig, hvert minut, hver dag. At sige Ja når du mener ja og nej, når du mener nej uden forklaringer, undskyldninger, indpakning, men blot fordi det er sandt.
  • Et større selvværd som følge af en bedre hvilen i dig selv – i dit sande selv.


Der er ca. 6 timers undervisning om dagen som ligger ml. kl. 9.00 - 21.30 med frokost, aften buffet og eftermiddagspause imellem.

Undervisningen inkluderer:

  • Meditation 
  • Traditionel tantra yoga
  • Gruppe proces
  • Dans
  • Massage
  • Inquiries
  • Krops – og intimitets øvelser


Undervisningen vil skifte dynamisk ml. forskellige energier samt niveauer, fra det stille til det kraftfulde, fra det kropslige til det mentale ect. Vores erfaring er at denne form giver den bedste mulighed for integration på alle planer.

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/hl---goa-jan-2017.html


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger