1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogakursus i Grækenland

Arrangør:Katrine Ingelhardt
Placering:Molivos
Fra:4/9/2016 kl. 08:00
Til:11/9/2016 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:319

Genoplad fra inderst til yderst!

På den græske ø Lesbos findes et lille stykke af paradis - byen Molivos, hvor du har mulighed for at kombinere solferie med den dynamiske og meditative yogaform TriYoga...

Du modtager 3,5 timers daglig yogaundervisning der afspænder og styrker kroppen, frigiver ny energi og skærper dit nærvær. Yogaen tilpasses din krop, så om du er erfaren inden for yoga eller aldrig har prøvet det før er underordnet.

Kursustidspunkt: Uge 36, d. 4/9-11/9

Rammerne
Du bor på et af de hyggelige familiedrevne hoteller i Molivos. 2 gange dagligt mødes vi i Yogahall og laver TriYoga – resten af tiden har du fri til at være sammen med din familie,  eller hvis du rejser alene  – slappe af, bade i havet, læse bøger, nyde den hyggelige stemning i byen, eller tage på udflugt fx til de varme helsebringende kilder og få massage lidt udenfor byen.

Om TriYoga
TriYoga er en dynamisk og meditativ yogaform der ofte beskrives som “meditation in action”. Den arbejder dybt med hele kroppen og efterlader krop og sind renset og med fornyet energi. Du samarbejder med kroppen gennem flydende, kontrollerede bevægelser i takt til dyb vejrtrækning – derved løsnes op for spændinger, kroppens kernemuskulatur trænes og du frigiver ny energi. TriYoga inviterer til nærvær og gør dig mere levende – den fører til flow – i kroppen, sindet og i livet. (Læs mere på www.triyoga.com)

Eksempel på et TriYoga flow

Om Byen
Molivos er en charmerende græsk perle, som takket være et forbud mod højhusbyggeri, har bevaret sin autenticitet og sluppet udenom den grad af turisme som andre græske øer lider under. Byen emmer af atmosfære og charme med de mange snørklede gader, der snor sig fra den gamle borg på toppen af byen ned til havnen den ene side og stranden på den anden. På de mange restauranter i byen kan du nyde lækre græske specialiteter til meget rimelige priser, og lige udenfor byen findes sandstrande, hemmelige badebugter og varme kilder, der er et besøg værd. Det er ganske enkelt umuligt ikke at forelske sig og vende tilbage til Molivos igen og igen…

Underviser

Katrine Ingelhardt
Uddannet sangpædagog og yogalærer og underviser til dagligt i sang, stemmetræning og yoga. Hun har adskillige års yogaerfaring og uddannet siden 2010 i TriYoga Level 1.  Katrines undervisning bærer præg af et stort engagement og en brændende interesse for kroppen som helhed,  samt evnen til at skabe en legende, rolig og nærværende stemning i yogalokalet. (Se mere på www.ingelhardt.dk)

 

Yogatider
Mandag til lørdag: Kl 9-11 og 17.30-19. (Torsdag er hviledag til udflugter og restitution)

Kursuspris TriYoga
1800 kr (1500 kr for studerende!)
Tilmelding eller spørgsmål til katrineingelhardt@gmail.com eller tlf 27573440

Rejsen
Rejsen booker du selv hos Spies (www.spies.dk) Jeg kender byen rigtig godt og hjælper dig gerne med at finde det rette hotel at bo på. Søg på destination Molivos, Lesbos med afg. søndag d. 4/9  fra Kastrup.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger