1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Misa yoga instruktør uddannelse 1019-2021

Arrangør:www.misa.dk
Placering:København S
Fra:1/4/2019 kl. 10:00
Til:1/3/2021 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:2624

Misa Yogalærer-uddannelse

Ny uddannelse starter april 2019

Drømmer du om et sundt og nærende arbejdsliv?

…..hvor du inspirerer og løfter andre mennesker….?

….der skaber livskvalitet og kropsbevidsthed?

Så er Misa Yogalærer-uddannelse noget for dig.

Jeg holder et uforpligtende infomøde søndag d. 24. marts kl 16-18  Her fortæller jeg , hvad uddannelsen indeholder, og hvad du kan forvente at få ud af forløbet. Og du har mulighed for at spørge alt det, du vil.

Uddannelsen varer 2 år og er fordelt over fire semestre og i alt 530 timers undervisning, som er din og dine kommende elevers garanti for at du har udviklet dig tilstrækkeligt både kropsligt og mentalt til at arbejde ansvarligt med andre menneskers fysiske udfordringer. Undervisningen er en blanding af teori og praksis, og mit mål er, at du uddannes til at være en kompetent og entusiastisk yogalærer.

Du skal forvente, at uddannelsen er udfordrende. Både fysisk, teoretisk og personligt. Under forløbet får du tid til at opleve og genfinde din egen krops styrker og begrænsninger. Du bliver i stand til at skabe den mentale og fysiske ro og det overblik, som er forudsætningen for, at du kan formidle viden og praksis om yoga til andre.

På uddannelsen arbejder vi med:

- anatomi og fysiologi,

- de klassiske yogastillinger

- meditation og åndedrætsbevidsthed,

- instruktion og verbale og fysiske justeringer (hands on)

- differentieret undervisning ved fysiske begrænsninger

- relevant pædagogik, fx hensigtsmæssig stemmebrug.

Efter eksamen er du i stand til at undervise med det samme. Under det sidste semester af uddannelsen samler du nemlig dit eget yogahold, som du underviser over 3,5 måned.

Hvad skal jeg kunne?

Jeg har ikke mange krav til optagelse. Vigtigst er, at du kan lide at arbejde med mennesker, at du er nysgerrig efter at vide, hvordan krop og sind hænger sammen. Og naturligvis, at du har lyst til at dele ud af det, du lærer.

Er der eksamen og bevis ?

Ja der er både en skriftlig og en praktisk eksamen, bistået af 3 censorer : Eva Julie Andrè, yogalærer og fysioterapeut, og Charlotte Nielsen yogalærer og fysioterapeut  og jeg Sally Tautoft, leder af Misa Yoga Skole og din instruktør under hele forløbet, Ved bestået eksamen modtager du eksamensbevis fra MISA YOGA som sammen med mig er underskrevet af begge censorer.

Pris for uddannelsen

Samlet pris: kr. 52.800,- for 530 timers yogaundervisning, fordelt mellem et depositum på 8.800,-kr. og 20 mdr. af 2.200,-kr. Depositum dækker de sidste 4 mdr. af uddannelsen

Kr. 8250,- for anatomi og fysiologi ved yogalærer og fysioterapeut Charlotte Nielsen

Ca. kr. 1500,- for litteratur

Censorer:

Charlotte Nielsen, yogalærer og fysioterapeut

Eva Julie Andrè, yogalærer og fysioterapeut

------------

Sally er den bedste underviser og hvilken kropskontrol! Det er fantastisk at blive undervist af èn, med så stor viden og faglig teknik. Tak Sally, for nogle gode timer med masser af sved på panden og aha oplevelser som supplement til min egen yoga baggrund.  Sidsel Gamst

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger