1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vinter Yin

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:København
Fra:29/1/2017 kl. 13:00
Til:29/1/2017 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:769

Vinteren er den mest yin-agtige tid på året: En tid, hvor vi skal dykke ned i stilheden og dvæle i roen. Med yogaen og den kinesiske medicin i vores førstehjælpskasse bliver du denne dag præsenteret for alt det bedste, du kan gøre for dig selv på denne tid af året. 

I en vekslen mellem bevægelse og stilhed folder vi en styrkende og forløsende asana-praksis ud - mest yin, men også en smule yang for at skabe cirkulation og varme - og vi supplerer med myofascial release – særligt for skuldre og nakke. Vi finder nærvær i guidet meditation og sidst, men ikke mindst fordyber vi os i den kinesiske kostforståelse og meridianlære, som du skal kende til, hvis du vil så balanceret som muligt igennem resten af vinteren.

Pris: 400,-

Email din tilmelding til info@pranayogashala.dk, så sender vi betalingsinfo.


Undervisere:

Ann-Charlotte Monrad: E-Ryt 200, cand. mag. og MA i moderne indisk litteratur og kultur (KU og SOAS), hovedunderviser på Prana Yoga Shalas yogalæreruddannelse og forfatter til Hvor der er stille - en moderne guide til Patanjalis Yoga Sutras. 

Ole Bertram Monrad: BA i kinesisk (KU) og akupunktør.

Hvem kan deltage? Alle med en rimelig fast yoga-praksis og uden store skader. Dette er ikke et begynderkursus, men du behøver heller ikke kunne en masse avancerede stillinger for at være med! Er du yogalærer, vil du både få ny inspiration og nære dig selv i mørket.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger