1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin yoga, poesi og lydens energi - weekend med lydhealing på Samsø

Arrangør:Ina Hass Energi & livskraft
Placering:
Fra:19/5/2017 kl. 14:00
Til:21/5/2017 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:390

Slip stress, åbn dit hjerte og modtag lydhealing, mens kroppen bevæges i et kærligt rum af Yin yoga, poesi, intuitiv sang og trommens dybe klang.

Intentionen med kurset, er at deltagerne for en stund oplever fuldstændig at opløse hverdagens bekymringer, kroppens spændinger og sindets uro i et mellemrum, hvor alle tillidsfuldt og uden præstationskrav kan læne sig ind i oplevelsen af AT MODTAGE.

Ina Hass og Joan Birk har over de senere år praktiseret og udviklet en praksis, der kombinerer Yin yoga med Lydhealing. Erfaringerne er, at energien fra lyd i form af intuitiv sang med en bevidst intension, i kombination med kraften fra en rammetromme på en særlig måde skaber et univers af dybt helende vibration, som støtter virkningen af Yin yoga.

Ved at forblive i de enkelte Yin Yoga stillinger i lang tid, får du kontakt til dine Yin-dele, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Fysisk påvirkes knogler, bindevæv og ligamenter! Følelsesmæssigt er det en praksis, der har med accept og medfølelse at gøre, som åbner hjertet og viser os sandheden om os selv og vort liv! Energetisk påvirkes de tre nederste chakras, som vækker det feminine, din kreativitet og seksualitet!

Lyden vil bevæge sig i et bredt spektrum af klange, overtoner og rytmer, som med de forskellige vibrationer styrker forbindelsen mellem alle kroppens energicentre. Lyden virker som en form for mikromassagehelt ind på celleplan og hjælper energien til at flyde mere frit gennem dit system. Således styrkes din iboende selvhelbredende kraft. 

Undervisningen krydres med poesi af forskellige poeter, blandt andet Rumi, Kabir og Hafiz.

Vi favnes midt i Samsøs vidunderlige natur som yderligere støtte til at give slip og synke dybere ind i en kærlig modtagelse af livet som det er.

Weekenden starter fredag kl 14.00 og slutter søndag kl

13.00​

LÆS MERE OG TILMELD VIA KALENDEREN PÅ www.inahass.dk
 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger