Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72289595

Jule Yin yoga, poesi og hjertets melodi – weekend på Fyn | 8. - 10. december 2017

Arrangør:Munonne - Ina Hass
Placering:Stenstrup, Sydfyn, Danmark
Fra:8/12/2017 kl. 08:00
Til:10/12/2017 kl. 10:00
Antal visninger:151

Julen er hjerternes tid, men samtidig for de fleste, en fortravlet tid med mange krav og forventninger, der forhindrer os i at mærke hjertet!

Giv dig selv et pusterum i den travle juletid, og find med Yin yoga, meditation og meditativ vandring i stilhed, hvor fokus fra tankerne i hovedet flyttes til oplevelsen af liv i kroppen, ind til dit hjertes hvisken.

Program for weekenden:
Der er ankomst fredag den 8. december mellem kl 16.00-17.00.  Kl. 17. er der velkomst. Huset byder på et lækkert aftenmåltid ca 18.00, før vi mødes på yogamåtten, Kl. 19.00-21.15 til Yin yoga og meditation

Lørdag
Kl. 8.00-10.00: Yin yoga og meditation. 
Herefter brunch. 
Efter brunchen, vil der være en ca. 2 timers meditativ vandring i stilhed i det smukke sydfynske landskab. Du bliver bedt om at forblive i det stille rum indtil efter yogaen kl 18.00.
Kl 16.00-18.15: Yin yoga og meditation, efterfulgt af et lækkert aftensmåltid og aftenhygge med evt. historiefortælling, musik og sang afhængigt af, hvad deltagerne medbringer.

Søndag 
Kl. 8.00-10.00: Yin yoga og meditation. 
Herefter brunch og afsked ca. kl. 13.00

Yin Yoga er som én lang meditation, hvor det bliver muligt at synke dybt ind i kroppen, skabe stilhed i sindet, og give slip på spændinger, tanker og følelser, så du igen kan mærke liv i kroppen og hjertet banke!

Ved at forblive i de enkelte stillinger i lang tid, får du kontakt til dine Yin dele, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk. Fysisk påvirkes knogler, bindevæv og ligamenter! Følelsesmæssigt er det en praksis der har med accept og medfølelse at gøre, som åbner hjertet og viser os sandheden om os selv og vort liv!, og energetisk påvirkes de tre nederste chakraer, som vækker det feminine, kreativiteten og seksualiteten.

Poesi af forskellige poeter, blandt andet Rumi, Kabir og Hafiz, samt citater fra forskellige forfatter, og bevægende musik som har haft en stor betydning for mig selv, hjælper dig med at give slip og synke dybere ind i de enkelte yogastillinger.

Alle kan være med, også selvom du aldrig har dyrket yoga før!

Mere info. samt tilmelding:
Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/ih---sydfyn---2017


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger