Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Feng Shui med Himalaya saltkrystal

Feng Shui er en over 5000 år gammel visdom, som tager udgangspunkt i, at alt omkring os er energi. Vores omgivelser sender hele tiden signaler som vi mere eller mindre ubevidst påvirkes af. Behagelige og smukke omgivelser kombineret med en sund livstil kan være med til at støtte og intensivere udbyttet af din træning.

Himalaya saltkrystal lamper er ideelle som medskaber af smukke og energigivende rammer. Saltkrystallet er aflejringer fra et urgammelt hav der fordampede for over 250 mill. år siden. Landskabernes bevægelse har siden løftet saltet op i bjergene. Himalaya saltkrystal er et 100% naturligt og rent produkt, da det er aflejret på et tidspunkt hvor der ikke fandtes menneskabt forurening.Saltkrystal lamper har en afbalancerende virkning på indeklimaet. Ioner fra opvarmet saltkrystal neutraliserer den kedelige effekt som elektriske apparaters ionafgivelse har på vores indeklima. Saltkrystal opfrisker indeklimaet.

Farven og gløden i det rolige, orange lys minder om levende ild og om solens stråler, hvilket virker afstressende og livgivende. Saltkrystal lamperne hjælper mod vinterdepression og søvnforstyrrelser. Saltkrystal lamper er ideelle som hyggelig natbelysning i soveværelset (fx som ammelys el. børnelys).
Feng Shui saltkrystal lampe (rund)

Feng Shui saltkrystal lampe (rund)

DKK 495

Himalaya Saltkrystal. Lampe i kugleform. Smuk som solen. Ca. 5 kg.

Antal

Levering: 1-3 hverdage.
Billig fragt.
Saltkrystal lampe (oval)

Saltkrystal lampe (oval)

DKK 259

Himalaya Saltkrystal lampe. Oval. Ca. 5 kg.

Antal

Levering: 1-3 hverdage.
Billig fragt.
Fyrfadsstage i saltkrystal

Fyrfadsstage i saltkrystal

DKK 55

Himalaya Saltkrytstal fyrfadslysestage. Yndefuld og enkel. 700 gram.

Antal

Levering: 1-3 hverdage.
Billig fragt.