1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
Jul 2022: Byt til 24/3 2023
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga for Sportsfolk


På Yogaudstyr.dk kan du GRATIS få en inspirerende e-bog om yoga for sportsfolk skrevet af yogalærer Sisse Jensen Dall. Her giver Sisse Jensen Dall en kort gennemgang af yoga, gode råd til, hvordan du dyrker yoga i overensstemmelse med din træningscyklus og hvilke former for yoga, der bedst supplerer din træning. Du får desuden 16 øvelser med grundig vejledning og billeder, så du nemt kan lave dem på egen hånd. Selvom øvelserne egner sig rigtig godt til sportsfolk, kan alle have glæde af at lave dem. Så selvom du måske ikke er aktiv sportsudøver, er du meget velkommen til at læse med.

Om forfatteren: Sisse Jensen Dall er internationalt certificeret yogalærer fra Hamsa Yoga Studio, har specialiseret i ”Yoga for Athletes” hos Sage Rountree og har læst Anatomi og Fysiologi på Fitness Instituttet i København. Hun er desuden uddannet inden for statskundskab og journalistik og begyndte at undervise i yoga, da hun arbejdede som presseofficer for Den Danske Kampgruppe i Helmand i et halvt år. I dag arbejder hun blandt andet med FCK’s førstehold, Københavns håndbold- og triatletklubber og giver privattimer i yoga til sportsudøvere, der har brug for individuel vejledning. Hvis du vil vide mere om yoga for sportsfolk, kan du booke enetimer, tjekke events og workshops og læse spændende blogindlæg på www.sissedall.dk

Du modtager E-bogen GRATIS i din inbox når du indtaster navn og e-mail nedenfor.
Ved download af E-bogen tilmelder du dig også Yogaudstyr.dk´s gratis nyhedsbrev som giver information om yoga, relaterede emner samt særlige tilbud. Du kan altid nemt afmelde dig nyhedsbrevet igen.
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger