1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Ayurveda for sundhed og balance

Ayurveda quote Det 5000 år gamle holistiske sundhedssystem Ayurveda (udtales a-ju-ve-da), der betyder visdommen om et langt og lykkeligt liv, går smukt hånd i hånd med hele yoga filosofien. Ayurveda arbejder bl.a. med retningslinjer for kost, adfærd, sanser, ideelle daglige eller sæsonbetonede rutiner. Ved at tage højde for det enkelte menneskes karaktertræk søger Ayurveda at fremme en afbalanceret og dynamisk integration mellem miljø, krop, sind og ånd.

I ayurveda forstås mennesket bl.a. ud fra 3 fundamentale energier (de 3 doshaer): Bevægelse, transformation og struktur. På sanskrit kaldet Vata (vind), pitta (ild) og kapha (jord). Sammensætningen af disse tre doshaer har stor betydning for det enkelte individs natur og karakteristika. De 3 doshaer kan hver især være i enten balance eller i ubalance. Alle mennesker rummer alle tre doshaer, men en vil som oftest være dominerende. En dosha-test kan vise dig hvilket ayurvediske element der er det mest fremherskende i din natur og den kan give dig en klar idé om hvad der skal til for at fremme balance hos dig.
Du kan prøve dosha-testen ved at downloade vores GRATIS E-bog om Ayurveda der også indeholder en serie yogaøvelser tilpasset de forskellige doshaer. Klik her for downloade den GRATIS E-bog om Ayurveda

Klik på en af billederne nedenfor og se de ayurvediske produkter: