Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Udstyr til pilates og fitness

- På Yogaudstyr.dk finder du et godt udvalg i pilates og fitness udstyr

I pilatestræning er der gerne fokus på at benytte udstyr der kan forbedre øvelserne og gøre deres virkninger kraftigere.

En pilates reformer er en af de mest effektive. Det er en form for fitness maskine specielt designet til pilates, som fylder en hel del og er ganske bekostelig at anskaffe.

Heldigvis findes der en masse andet pilates udstyr som fylder langt mindre, men som er yderst effektivt og nemt at bruge. Eksempler på dette er: Træningsbold, træningsmåtte, pilates ring, træningselastik, foamroller, redondo bold og vægtbold. Alle disse redskaber finder hos Yogaudstyr.dk til fair priser og i en god og holdbar kvalitet.

En træningsmåtte er et centralt redskab da mange af øvelserne i pilates foregår som liggende eller siddende træning. Træningsmåtter til pilates er gerne minimum 1 cm tykke for at give ekstra komfort og støtte under liggende træning, især til knæ, albuer og rygsøjle.

En pilates ring øger intensiteten af mange øvelser på gulvet. Det bliver nemmere at isolere en specifik muskel og dermed effektivisere din træning.

En træning elastik eller træningsbånd er til dem som ønsker et lille og enkelt redskab med mange muligheder. Se evt. Pilates DVD'en Pilates med elastik'

En træningsbold er et godt redskab til pilates. Den er meget behagelig at lave øvelser på og den kan endvidere benyttes som en ergonomisk stol. Man skal bare huske at få en bold som passer til ens højde. Bliv guidet til effektive boldøvelser med Pilates DVD'en Pilates med stor bold'

En foamroller eller på dansk en skumrulle kan bl.a. bruges til muskeltræning, udstrækning, afspænding, genoptræning og dynamisk styrketræning.

Rosakvarts Ansigtsrulle - sølv
Rosakvarts Ansigtsrulle - sølv

Rosakvarts Ansigtsrulle - sølv

DKK 449,-

Ansigtsrullen er et gammelt kinesisk skønhedsredskab og med Green Beauty Supplies' ansigtsrulle kan du nu tilføje lidt af østens magi til din skønhedsrutine. Massér dit ansigt dagligt med den kølende rosakvarts sten, som giver glød til din hud. Bevægelsen med facial rollerne køler huden og dræner væskeophobninger. Ved at massere ansigtet får du også løsnet op i de mange spændinger som sætter sig i ansigtsmusklerne. Ansigtsrullen kan bruges på ansigt, hals og bryst. Se PDF guide til ansigtsrullen her (åbner nyt vindue)

Om rosakvarts:
Rosakvarts siges at have beroligende og kærlig energi i sig. Den styrker selvkærligheden og bringer tryghed. Har du brug for lidt selvkærlige energier i din dagligdag, så læg ansigtsrullen på dit natbord og brug den hver aften inden sengetid.

Brug ansigtsrullen som en del af din daglige rutine, og rullen vil hjælpe med at:
- Stimulere collagenproduktion
- Reducere synligheden af fine linjer og rynker
- Reducere størrelsen på porer
- Forøge din huds elasticitet
- Berolige irriteret, følsom hud
- Træne musklerne i dit ansigt

For hvert produkt der sælges, planter ONETREEPLANTED et træ i Tanjung Puting National Park i Indonesien.

Antal

Levering: 1-2 dage
Rosakvarts Gua Sha
Rosakvarts Gua Sha

Rosakvarts Gua Sha

DKK 279,-

Gua Sha stenen er et af de mest effektive redskaber du kan bruge mod appelsinhud og stagneret energi. Gua Sha stenen har været brugt til massage i Kina i flere tusinde år.
Når du vil gøre noget ekstra godt for dig selv, så giv underben, lår og baller en tur med Gua Sha stenen, og du vil opleve fastere hud. Gua Sha massagen vil øge din blodgennemstrømning til huden og lymfecirkulationen, der gør at din krop kan komme til at rense ud. Se PDF guide til Gua Sha her (åbner nyt vindue)

Om rosakvarts:
Rosakvarts siges at have beroligende og kærlige energi i sig. Den styrker selvkærligheden og bringer tryghed. Har du brug for lidt selvkærlige energier i din dagligdag, så brug jævnligt Gua Sha stenen. Lad den smukke sten ligge fremme, så du husker at bruge den.

Når vi gør noget godt for os selv afføder det mere energi og velvære, og vi tror på at andre aspekter af dit liv også bliver boostet med god energi. Får at opnå de bedste resultater er det vigtigt at leve sundt og drikke rigeligt med vand for at komme af med affaldsstofferne. Husk altid at drikke godt med vand og urtete efter en behandling.

Du kan også bruge stenen til meditation.

For hvert produkt der sælges, planter ONETREEPLANTED et træ i Tanjung Puting National Park i Indonesien.

Antal

Levering: 1-2 dage