1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Udstyr til pilates og fitness

- På Yogaudstyr.dk finder du et godt udvalg i pilates og fitness udstyr

I pilatestræning er der gerne fokus på at benytte udstyr der kan forbedre øvelserne og gøre deres virkninger kraftigere.

En pilates reformer er en af de mest effektive. Det er en form for fitness maskine specielt designet til pilates, som fylder en hel del og er ganske bekostelig at anskaffe.

Heldigvis findes der en masse andet pilates udstyr som fylder langt mindre, men som er yderst effektivt og nemt at bruge. Eksempler på dette er: Træningsbold, træningsmåtte, pilates ring, træningselastik, foamroller, redondo bold og vægtbold. Alle disse redskaber finder hos Yogaudstyr.dk til fair priser og i en god og holdbar kvalitet.

En træningsmåtte er et centralt redskab da mange af øvelserne i pilates foregår som liggende eller siddende træning. Træningsmåtter til pilates er gerne minimum 1 cm tykke for at give ekstra komfort og støtte under liggende træning, især til knæ, albuer og rygsøjle.

En pilates ring øger intensiteten af mange øvelser på gulvet. Det bliver nemmere at isolere en specifik muskel og dermed effektivisere din træning.

En træning elastik eller træningsbånd er til dem som ønsker et lille og enkelt redskab med mange muligheder. Se evt. Pilates DVD'en Pilates med elastik'

En træningsbold er et godt redskab til pilates. Den er meget behagelig at lave øvelser på og den kan endvidere benyttes som en ergonomisk stol. Man skal bare huske at få en bold som passer til ens højde. Bliv guidet til effektive boldøvelser med Pilates DVD'en Pilates med stor bold'

En foamroller eller på dansk en skumrulle kan bl.a. bruges til muskeltræning, udstrækning, afspænding, genoptræning og dynamisk styrketræning.