Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Balancepude (Yoga Mad) inkl. pumpe
Balancepude (Yoga Mad) inkl. pumpeBalancepude (Yoga Mad) inkl. pumpe

Balancepude (Yoga Mad) inkl. pumpe

DKK 199 UDSALGSPRIS: DKK 139

Balancepuden (også kaldet siddepude) forbedrer din balance, koordination og holdning. Puden kan anvendes stående, siddende eller liggende. Blodcirkulationen øges der hvor puden er i berøring med kroppen. Kan med fordel anvendes, mens du træner for at øge dit udbytte. Du kan endda få trænet mavemusklerne ved at sidde på den, mens du er arbejder.

Balancepuden er fyldt med luft og har knopper på den ene side og små dupper på den anden. Du kan med den medfølgende pumpe justere luftmængden i puden og dermed pudens stabilitet.

Mål: 33cm i diameter
Materiale: PVC
Medfølger: Pumpe

Midlertidig udsolgt.

Antal

Levering: 1-2 dage. Billig fragt.
Balancepude koksgrå

Balancepude koksgrå

DKK 199 UDSALGSPRIS: DKK 79

Balancepuden (også kaldet siddepude) forbedrer din balance, koordination og holdning. Puden kan anvendes stående, siddende eller liggende. Blodcirkulationen øges der hvor puden er i berøring med kroppen. Kan med fordel anvendes mens du træner for at øge dit udbytte. Du kan endda få trænet mavemusklerne ved at sidde på den mens du er arbejder.

Balancepuden er fyldt med luft og har knopper på den ene side og er glat på den anden. Du kan med en almindelig boldpumpe justere luftmængden i puden og dermed pudens stabilitet. Måler 33cm i diameter og har en maximal brudstyrke på 250kg.

Materiale: phthalat-fri pvc.

Midlertidig udsolgt.

Antal

Levering: 1-2 dage. Billig fragt.