1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Meditationsskammel Kyoto
Meditationsskammel KyotoMeditationsskammel KyotoMeditationsskammel KyotoMeditationsskammel KyotoMeditationsskammel KyotoMeditationsskammel Kyoto

Meditationsskammel Kyoto

DKK 599

Den ergonomisk formede Kyoto Meditationsskammel hjælper dig med at indtage en oprejst og afslappet siddestilling under din meditation. Skamlen giver dig mulighed for at sidde behageligt med fødderne under dig. Den ergonomiske form og det let fremad vippede, buede sæde giver dig mulighed for at bringe din rygsøjle i dens naturlige oprejste position. På denne måde aflastes maveorganerne og åndedrættet kan flyde frit. Desuden skånes knæleddene og fodvristen. Meditationsskamlen gør dig således i stand til at sidde komfortabelt i en meditationsstilling i længere tid.

Meditationsskamlen kan skilles ad og er derfor nem at tage med til meditationsretreats, seminarer, eller når du rejser. Benene er fastgjort med velcrobånd, og du kan nemt opbevare meditationsskamlen i bomuldstasken. Den bløde inderside beskytter meditationsbænken mod ridser og stød. Meditationsskamlen leveres uden pude.

Materiale: Olieret bøgetræ
Mål: Højde foran ca 14,5cm; bagtil ca 19cm; bredde ca 20cm; længde ca 44cm

Varen er udsolgt


Produkter i samme kategori