1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Kobber Drikkeflaske - 800ML (Mandala)

Kobber Drikkeflaske - 800ML (Mandala)

DKK 239 UDSALGSPRIS: DKK 189

I Ayurveda har drikkevand fra en kobberflaske altid været brugt for dets helbredende egenskaber. Ifølge ayurvedisk lære siges kobbervand at balancere de tre doshaer (Vata, Pitta og Kapha), styrke immunforsvaret, bremse aldringsprocessen, stimulere hjernen og fungere som en naturlig antioxidant.

Ud over de sundhedsmæssige egenskaber er en kobberdrikkeflaske også et miljøvenligt, let og særligt holdbart alternativ til plastflasker. Dette gør den til den ideelle følgesvend til en sund livsstil på kontoret, derhjemme, under yoga, træning eller rejser. Traditionelt fyldes kobberdrikkeflasken med vand om aftenen og efterlades natten over. Den næste dag kan kobbervandet drikkes.

Kobber er et meget blødt materiale og bør ikke transporteres med hårde genstande, ellers kan der opstå buler eller ridser.

Bemærk: Egnet til vand. Ikke egnet til varme drikke.

Materiale: Kobber
Kapacitet: 800 ml
Rengøring: Tåler ikke opvaskemaskine. Vi anbefaler, at du skyller din kobberkop regelmæssigt med varmt vand. Ved grundig rengøring kan du rengøre flasken med varmt vand og en dråbe flydende sæbe og derefter skylle godt.

Kobber oxiderer over tid, hvilket kan føre til misfarvning inde og uden på flasken. Dette er en helt naturlig proces, og patinaen er ikke sundhedsskadelig og påvirker heller ikke drikkevandets kvalitet negativt. Hvis patinaen generer dig, kan du lægge en knivspids salt, bagepulver eller en lille mængde eddike på en skive citron og gnid den forsigtigt over overfladen af kobberflasken. Blandingen fjerner patinaen naturligt og får din Ayurveda kobberflaske til at skinne igen. Skyl derefter med rent vand og tør godt. Alternativt kan du også behandle kobberflasken med kobberrens.

Antal

Levering: 1-2 hverdage ·
Billig fragt ·

Produkter i samme kategori

Drikkeflasker: