Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Yoga Basic (DVD)

Yoga Basic (DVD)

DKK 199 UDSALGSPRIS: DKK 100

Yoga DVD for begyndere og let øvede.Yoga Basic er behagelig, effektiv træning. Du vil opleve øget smidighed, styrke og vitalitet, samtidig med at du forebygger stress og får større overskud. Yogaen skaber fokus og klarhed så du får energi til at gøre det der virkelig betyder noget i dit liv.

Mange moderne mennesker lever fra halsen og op. Yoga Basic giver dig redskaber til at opøve din kropsbevidsthed og øge din evne til at være nærværende. Laila Tórsheim har sammensat et program som du får stort udbytte af, uanset om du døjer med spændinger i nakke og skuldre, er stresset eller blot ønsker at gøre noget godt for dig selv. Hun giver grundige instruktioner og har en nutidig tilgang til verdens ældste metode for træning af krop og sind. Både begyndere og øvede kan få stor glæde af Yoga Basic.

Brug den når det passer ind i din hverdag!

- Opnå indre ro og styrke
- Mere overskud og mindre stress
- Få øget smidighed og vitalitet
- Lær om dybdeafspænding, åndedrætstræning og meditation


DVD'en indeholder: Kort program (42 min.), langt program ( 68 min.), dybdeafspænding (15 min.), guidet meditation (9 min.) samt hæfte med gode råd og uddybende beskrivelse af yogastillingerne

Om underviseren: Laila Tórsheim er exam. yogalærer og cand.mag. i psykologi med speciale i stress og yogaens psykologi. Hun er stifter og leder af Yogakompagniet, der er fast tilknyttet en række danske virksomheder omkring undervisning i yoga, meditation og kurser i stresshåndtering. Hun har desuden en bred erfaring som underviser i enetimer, på retreats samt på kurser og yogaferier i ind- og udland.

GRATIS LEVERING

Antal

Levering: 1-2 hverdage.
Billig fragt.

Produkter i samme kategori