Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Great Yoga Retreats

Great Yoga Retreats

DKK 169 UDSALGSPRIS: DKK 85

Leder du efter en rolig ferie, der gør dig afslappet, udhvilet og overskudsagtig? Så tag på yoga retreat. Selvom du ikke er på udkig efter en åbenbaring, vil du helt sikkert komme til atskinne og stråle. Yogier ved, at naturlige omgivelser og feng shui har en positiv effekt på krop, sind og sjæl. Sunde økologiske måltider (næsten altid vegetarisk) der serveres ved de fleste retreats, gør dig let og renset. Rejser du alene, med en ven, din partner eller i en gruppe vil du altid møde søde og venlige ligesindede.

TASCHEN har fundet de mest udsøgte og inspirerende yoga retreats i verden. Vælg f.eks et eksotisk luksus hotel i Bhutan, en spirituel Ashram i Indien, en bondegård i Toscana, eller et strand resort i Mexico. Dog skal du vide, at yoga er vanedannede og hurtigt bliver en del af dit liv. Måske begynder du at planlægge din ferie med udgangspunkt i din yoga praksis.
Højdepunkter inkluderer bl.a Parmarth Niketan Ashram i Rishikesh, yogaens fødested. Rishikesh, en af Ganges hellige byer og et berømt pilgrimssted hvor The Beatles besøgte f.eks Maharishi´s ashram in 1968. Eller Yogamagic, en øko- Ashram i Goa ved det Indiske ocean. Italien er ikke kun et kulturelt og kulinarisk rejsemål. Ta til Il Convento i Toscana og Santa Maria del Sole i Puglia, hvor yoga balancerer side om side med den italienske livsstil.
Esalen Institut i Big Sur er et berømt rejsemål for New Age. Her tilbydes yoga og over 500 spirituelle workshops. Og i Amansala’s Bikini Boot Camp i Tulum, Mexico, kombineres strandliv med yoga.

Forfatter:
Angelika Taschen studerede kunsthistorie og tysk litteratur, færdig 1986. Arbejdede for TASCHEN 1987-2010 Hun har publiceret utallige kunst, arkitektur, fotografi, design, rejse og livsstilsbøger.

Tekst:
Kristin Rübesamen MA i tysk og russisk litteratur, journalist og forfatter.

Antal

Levering: 1-2 hverdage.
Billig fragt.

Produkter i samme kategori