Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Sømmåtte

Sømmåtte

DKK 579

Den originale svenske sømmåtte

Den svenske sømmåtte giver afslapning, bedre blodcirkulation, smertelindring, og hjælper dig til at sove. Perfekt til at berolige muskler i ryg, nakke og skuldre som nemt bliver anspændte af monotone bevægelser eller ved meget stillesiddende arbejde.

Sømmåttten bruges til at lindre:

• smerter i nakke, skulder, ryg og lænd
• øvrige muskelsmerter
• fibromyalgi (diffuse smerter)
• hovedpine
• smerter i forbindelse med piskesmæld
• kolde og ømme fødder
• anspændthed
• stress


Sømmåttens pigge har afrundede spidser så de ikke stikker, men det anbefales at anvende et håndklæde eller en t-shirt som underlag og på den måde regulere piggenes tryk, hvilket du altid bør gøre hvis du har en sart hud. Personer med koagulationsdefekter, lidelser som indebærer særlig sart hud eller forhøjet risiko for blå mærker/hudblødninger bør ikke anvende en sømmåtte.

Den Svenske Sømmåtte har i modsætning til andre sømmåtter på markedet netop 600 pigge. Piggenes antal og længde betyder at behandlingen kommer helt i dybden og giver maksimal effekt og velvære. På andre sømmåtter vil du opleve et betydeligt større antal pigge. Til gengæld er de meget kortere og placeret i små klynger, hvorfor de ikke på samme måde kan skabe det dybe tryk, der er afgørende for effekten af akupressur.

Den originale svenske sømmåtte fås i 3 udgaver: CLASSIC, COMBI og FLEX. Den mest populære model er COMBI udgaven som både har et område med hårde pigge og et med bløde og på den måde giver den mulighed for at kombinere måttens fleksibilitet/stivhed så den passer til netop dine behov. Du kan fx ligge med skuldre og nakke på den bløde del af måtten og ryggen på den hårde. CLASSIC modellen har kun hårde, mens FLEX modellen kun har bløde pigge.

Sømmåtten er CE-mærket, allergitestet og er fri for PVC og latex. Der medfølger en vejledning til brug af sømmåtten.

Se video og yderligere beskrivelse af den svenske sømmåtte her

GRATIS LEVERING

Combi er midlertidig udsolgt.

Antal

Levering: 1-3 hverdage.
Billig fragt.

Produkter i samme kategori