Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGAMOOD

Adresse: CLASSENSGADE 19, 2100 Østerbro
Kommune: København
Email: hello@yogamood.dk
Telefon: 31317496
Hjemmeside: www.yogamood.dk
Antal visninger:6680
Stilarter:
Hatha yoga
Vinyasa yoga
Yin yoga

Få mærkbart mere energi og større mentalt overskud 

Yogamood tilbyder yoga- og meditationsundervisning på virksomheder i København samt undervisning af private hold på Østerbro. Mette Ernst er indehaver af Yogamood, et yogaunivers, fyldt med kærlighed og passion til yoga, meditation og mindfulness. Mette kendetegnes for at være en professionel, omsorgsfuld og dedikeret underviser. Hun skaber nysgerrighed hos deltagerne, og formår at veksle mellem udfordrende og healende øvelser, så deltageren går afbalanceret og opløftet fra undervisningen. Undervisningen er en skøn blandning af Hatha, Vinyasa og Yin yoga.

Mette lægger stor vægt på, at deltagerne kan katalysere læringen fra yogaen ind i deres hverdag, så der opleves et fint sammenhæng mellem undervisningen og de redskaber vi kan gøre brug af i hverdagen. 

Mette og yoga har været soulmates siden 1990. Hun har en 400 timers yogalæreruddannelse bag sig, der siden er suppleret med børneyogalæreruddannelse og talrige workshops fra ind- og udland. Derudover har hun bl.a. studeret meditation hos burmesiske munke i østen. 

Yogamood afholder også retreats og workshops i Danmark og udlandet.Hold på Østerbro/Willemoesgade 14

Mandag 16.15 - 17.00 - Mor & Barn yoga (6-9 år)

Tirsdag 7.30 - 8.30 – hatha/vinyasa  

Tirsdag 20.00 – 21.15 – hatha/vinyasa 

Torsdag 7.20 - 8.30 - dynamisk morgenhold

Torsdag 20.15 – 21.30 – hatha/vinyasa 

 

Er du interesseret i de åbne hold, er du velkommen til at kontakte Yogamood på: hello@yogamood.dk

Skriv dig op på Yogamoods nyhedsbrev her: http://www.yogamood.dk/nyheder/

eller følg med på Yogamood facebook:

https://www.facebook.com/pages/Yogamood/270744269650792

Namasté
YOGAMOOD//Mette Ernst 

 

Det siger nogle af yogamoods deltagere:

“For mig har mødet med Mettes kreative og rummelige yogaunivers været en større personlig revolution, der har skabt velgørende og tiltrængt ro, balance og fokus hele vejen rundt i mit liv - og åbnet for kreative ressourcer, jeg slet ikke vidste, jeg havde.”
Marianne Asbæk, nyhedsbrevsredaktør//Bonnier Publications A/S 

"Mette formår med stor professionalisme og indlevelse altid at skabe det ideelle rum til ugens  selvforkælelse. Hun er super god til at guide individuelt og formår konstant at skabe nysgerrighed omkring yogaens univers. Mettes timer indeholder altid grin, skønne og udfordrende øvelser og som afslutning en gudsbenådet afspænding. Bestemte mig for længst til at være elev hos Yogamood for altid!"
Mathilde Pilgård Ostenfeldt//Børnehaveklasseleder , Lergravsparkens Skole

“Jeg mødte Mette for første gang på et yogaretreat i Indien - og jeg blev helt og aldeles betaget af at møde et menneske med så meget indføling og positiv energi, at jeg vidste det ville give mig en ny dimension at gå til yoga hos Yogamood. Det er derfor med største fornøjelse, at jeg går på yogahold hos Mette og nyder godt af hendes indlevende måde at undervise på. Det giver mig en følelse af samhørighed og balance i krop og sind, som jeg ikke har oplevet på andre yogahold”.
Charlotte Kristensen//Bankrådgiver hos Nordea
 

 

 

 

 

 

 

  


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger