1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
Jul 2022: Byt til 24/3 2023
Kundeservice 72 28 95 95

Få et GRATIS kapitel af "Nærmere noget" - en must-have yogabog på dansk af yogalærer og cand. mag i filosofi Simon Krohn

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Men hvad er dette dybere lag? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning?

Nærmere noget er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Filosofien tager udgangspunkt i menneskets evige uro og viser dig en vej til indsigt og fred. Vejen fører dybt ind i dig selv. Det handler bestemt ikke kun om velvære, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt.

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi. Om forfatteren: Simon Krohn er cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet og Banaras Hindu University i Varanasi i Indien. Han er specialiseret i indisk filosofi og har holdt foredrag om emnet i Indien, Australien, New Zealand og Danmark samt undervist på Folkeuniversitetet i København.

Simon underviser til daglig i yoga og mindfulness. Han er Danmarks højest certificerede yogalærer hos Yoga Alliance (verdens største yogaorganisation) og har undervist siden 1999.

Hele bogen kan købes på Yogaudstyr.dk på dette link

Du modtager et kapitel fra bogen GRATIS i din inbox når du indtaster navn og e-mail nedenfor.
Ved download af tilmelder du dig også Yogaudstyr.dk´s gratis nyhedsbrev som giver information om yoga, relaterede emner samt særlige tilbud. Du kan altid nemt afmelde dig nyhedsbrevet igen.

FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger