Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Prana Yoga Shala

Adresse: Magstræde 10 C, 1. sal, 1204 København K
Kommune: København
Email: pranayogashala@gmail.com
Telefon:
Hjemmeside: www.pranayogashala.dk
Antal visninger:7442
Stilarter:
Astanga yoga
Vinyasa yoga

 

Yoga er så utrolig mange ting i dag. Det kan være at svede i et varmt rum og presse sine muskler og måske led til det yderste. Det kan være en livsstil, der omfatter dyre leggings, æteriske olier og fotogen matcha latte. For nogle er yoga bare en god måde at mindske rygsmerter på. Eller muligheden for en god, lang lur. For andre er yoga mystisk.

Hos Prana Yoga Shala er yoga først og fremmest en invitation til en vende opmærksomheden mod alt det, du sanser. Fra luften mod din hud og kroppens arbejde, når den udfordres, til bevægeligheden, der åbenbarer sig som en gave, når du giver kroppen tid. 

Hos Prana laver vi selvfølgelig yoga for yogaens skyld, og vi gør det med en sikker forståelse for kroppens behov. Vi går op i at lære kroppen at bevæge sig på en måde, der er sund, styrkende og hensigtsmæssig. Hos os hører du aldrig ”Det skal du gøre, fordi traditionen siger det”, men du bliver måske spurgt: ”Hvordan føles det? Bliver det bedre sådan her?” 

Vi holder af yoga, der er styrkende, åbnende, afspændende og ganske ofte legende. Og alle er velkomne, nybegyndere såvel som øvede. Fordi vi gerne vil dele effekten af yoga med alle. Både den fysiske, men også den, der handler mere om din måde at være i verden på. Så ting som for eksempel aftenhimlen på vej hjem fra en klasse eller lyset i din stue bliver noget, du virkelig sanser og nyder. Fordi yoga for os mere end noget andet handler om at være til stede. Og det kan du lære, uanset om du kan binde knude på dig selv eller ej.

Ud over almindelige klasser - vinyasa, yin flow mv. - har vi siden 2012 tilbudt en af Københavns mest populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelser. I 2018 startede vores første 300-timers overbygningsforløb.

Læs mere om hold, priser, uddannelse m.m. på vores hjemmeside www.pranayogashala.dk.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger