Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Prana Yoga Shala

Adresse: Magstræde 10 C, 1. sal, 1204 København K
Kommune: København
Email: info@pranayogashala.dk
Telefon: +45 2388 3805
Hjemmeside: www.pranayogashala.dk
Antal visninger:4971
Stilarter:
Vinyasa yoga
Astanga yoga

Hos Prana Yoga Shala underviser vi i ashtanga og vinyasa yoga. Vi har hold for alle niveauer, alle dage, også i weekenden, og her kommer du til at arbejde med kroppen, styrke og strække den, så den kan (for)blive sund og stærk.

Ashtanga yoga (og vinyasa, der er inspireret af ashtanga) har sit udspring i Sydindien, hvor man siden 1930’erne har undervist i noget der minder om den form, man i dag finder i ashtanga yoga-klasser verden over: En række faste serier af yogastillinger (asanas), bundet sammen af vejrtrækningen, som perler på en snor. Ashtangaens dynamik har den fordel, at den skaber en indre varme, så du i løbet af ganske kort tid vil mærke en øget smidighed, ligesom du også opnår fornyet muskelstyrke. Hos Prana Yoga Shala går vi derudover meget op i at undervise ashtanga på en måde, som er anatomisk korrekt, så alle, uanset fysisk formåen, opnår fordelene af ashtanga – uden skader!
 
Prana Yoga Shala holder til i et stort lyst lokale i et skønt gammelt baghus i det indre København.  Vi foretrækker at arbejde på relativt små hold, så alle elever kan få den opmærksomhed, de har brug for. Du vil derfor sjældent opleve mere end 8-12 elever på vores hold. Dog mener vi, at yoga skal være tilgængeligt for alle, så selvom du får en god, personlig undervisning, er vores priser ikke høje.
 
Læs mere om hold, priser m.m. på vores hjemmeside www.pranayogashala.dk.

FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger