Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Egelund Yoga

Adresse: Vidkærvej 18, 8660 Skanderborg
Kommune: Skanderborg
Email: egelundyoga@gmail.com
Telefon: 27596653
Hjemmeside: www.egelundyoga.dk
Antal visninger:6187
Stilarter:
Meditativ Yoga
Poweryoga
Hensyntagende Yoga
Børne yoga
Hatha Flow yoga
Hatha yoga

Egelund Yoga er grundlagt af yogalærer Heidi Egelund, som underviser i Hatha Yoga, tilsat inspiration fra andre yogaretninger.

Kender til stress
Måske læser du disse linier fordi du, ligesom tusindvis af andre danskere, er ramt af stress, eller er tæt på. Måske vil du bare forebygge stress.

Heidi Egelund har god erfaring med yogasom middel til stresshåndtering. Hun har tidligere kæmpet sig ud af slem stress efter 10 måneders sygemelding. Siden tog hun en 2-årig uddannelse til yogalærer.

Idag underviser hun i øvelser for krop og sind. Øvelser, som er en genvej til mindre stress, mere energi.

 

Heidi Egelund driver Egelund Yoga i den lille østjyske landsby Nørre Vissing tæt på Ry. Hun har en 2-årig Hatha Uddannelse bag sig, og talrige kurser/workshops i Anusara, Svaroopa, Kundalini og Sivananda Yoga. 

Undervisningen i Nørre Vissing foregår i små hold med 8-14 elever, med tid til at rumme hver enkelt elevs særlige behov. Udover faste hold, tilbyder Egelund Yoga 1:1 undervisning for bl.a. stressramte, og skiftende workshops med gæstelærere udefra. Læs mere på egelundyoga.dk

Selvom du er frisk som en havørn er yoga skam også godt. Man kommer langt med en stærk krop og et roligt sind. Og så øger yoga dit nærvær.

Alle kan dyrke yoga
Du behøver ikke stå på hovedet for at dyrke yoga. Og sagt med et smil, så behøver du ikke engang at kunne nå dine tæer. 

Alle øvelser målrettes elevernes behov, så ALLE kan være med. Unge, voksne og seniorer. Raske som syge. Det er mit ønske at støtte dig i at mærke og respektere kroppens behov for nærvær, omsorg og hvile,


Velkommen til,
Heidi


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger