Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Egelund Yoga

Adresse: Vidkærvej 18, 8660 Skanderborg
Kommune: Skanderborg
Email: egelundyoga@gmail.com
Telefon: 27596653
Hjemmeside: www.egelundyoga.dk
Antal visninger:7250
Stilarter:
Meditativ Yoga
Hatha yoga

Egelund Yoga er grundlagt af yogalærer Aia Egelund Rønnow, som underviser i Hatha Yoga, tilsat inspiration fra andre yogaretninger. I 2018 underviser Aia i Meditativ Yoga og Mantra Magi, Klassisk Yoga samt Hatha Yoga.

Kender til stress
Måske læser du disse linier fordi du, ligesom tusindvis af andre danskere, er ramt af stress, eller er tæt på. Måske vil du bare forebygge stress.

Aia Egelund Rønnow har god erfaring med yogasom middel til stresshåndtering. Hun har tidligere kæmpet sig ud af slem stress efter 10 måneders sygemelding. Siden tog hun en 2-årig uddannelse til yogalærer. Idag underviser hun i øvelser for krop og sind. Øvelser, som er en genvej til mindre stress, mere energi.

Aia driver Egelund Yoga i den lille østjyske landsby Nørre Vissing tæt på Ry. Undervisningen i Nørre Vissing foregår i små hold med 6-12 elever, med tid til at rumme hver enkelt elevs særlige behov.

Alle kan dyrke yoga
Alle øvelser målrettes elevernes behov, så ALLE kan være med. Unge, voksne og seniorer. Raske som syge. Det er mit ønske at støtte dig i at mærke og respektere kroppens behov for nærvær, omsorg og hvile,


Velkommen til,
Aia


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger