Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

ByLjungstrøm Yoga & Wellness Studio

Adresse: Danstrupvej 27 G, 3480 Fredensborg
Kommune: Fredensborg
Email: lotte@ljungstroem.dk
Telefon: 61713388
Hjemmeside: www.ljungstroem.dk
Antal visninger:8427
Stilarter:
Personlig Yoga undervisning

 

ByLjungstrøm er et yoga og wellness studio, som ligger på herregården Danstruplund, én af Danmarks perler. Et smukt sted omkranset af skov og sø. Oplev her en stemning af ro og fordybelse. Stedet rummer 420 m2 med 2 sale og flere behandlerrum.

Mit navn er Lotte Ljungstrøm. Jeg er uddannet Hatha Vinyasa yogalærer i USA med overbygning i Reflections Organs Training. Jeg har arbejdet som massør og zoneterapeut i 20 år og som spatræner for Norden de sidste 10 år.

Yoga er for mig en forbindelse mellem krop og sjæl. Via yoga har vi mulighed for at nå dybere ind i os selv, og mærke det som ligger lagret i form af fysiske og mentale spændinger og blokeringer.

Yoga er fordybelse, tid til dig selv, omsorg, en smidig krop i balance. Yoga giver dig styrke og ro.

JEG TILBYDER:

·         Mange forskellige yogahold hver uge. Der er mulighed for begyndere, for øvede, seniorer og børn. Læs mere på min hjemmeside om holdbeskrivelse, holdplan og priser.

·         Yoga retreats på min svenske ødegård med dertil indrettet rustik yogasal. Yoga og meditations undervisning, økologisk mad og udendørs spa.

·         Mange forskellige behandlinger for krop og ansigt. Fysiurgisk massage for dig, som har brug for at få løsnet muskelspændinger. Wellness- og yogamassage for dig, som ønsker afslapning og udspænding. Ansigtsmassage for velvære og skønhed.  Zoneterapi for helbredende virkning.

·         Kurser – workshop – events – foredrag – uddannelse

Læs mere på www.ljungstroem.dk eller skriv til lotte@ljungstroem.dk

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger