1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Christina Flyger - Yoga, Mindfulness & Coaching

Adresse: Møllergade 22, 2. sal, 5700 Svendborg
Kommune: Svendborg
Email: info@christinaflyger.dk
Telefon: 40504296
Hjemmeside: www.christinaflyger.dk
Antal visninger:5416
Stilarter:
Meditativ Yoga
Hatha yoga
Anusara yoga
Mindfulness
Iyengar yoga

Yoga er fantastisk motion til stressforebyggelse, da yoga giver styrke, ro, balance og øget kropsbevidsthed. Når du er i god kontakt med din krop, er det nemmere at mærke, hvad der er godt eller skidt for dig, du bliver bedre til at lytte til din egen indre stemme, og lader dig ikke præge så meget af, hvad andre siger og mener. Yoga giver velvære, glæde, overskud, styrke, indre ro og livskvalitet!

Jeg underviser i Mindful yoga, som er en blanding mellem hatha-, vinyasa-, anusara- og astanga-yoga. Øvelserne styrker og smidiggør kroppen samt styrker balancen. Jeg går roligt frem med øvelserne og tager udgangspunkt i mine kursisters niveau og behov. Jeg elsker at skabe fornemmelsen af flow mellem åndedræt og bevægelse. Gennem træning og fordybelse af en række af serier, oplever mine kursister flere af øvelserne som mediterende yoga. Mine timer består af åndedrætsøvelser, yogaøvelser, meditation og afspænding. Jeg gør meget ud af at vejlede den enkelte kursist til at udføre øvelserne korrekt ud fra den enkeltes fysik.

På mine Mindfulness-kurser får du redskaber til at forebygge og reducere hverdagens stress, samt konkrete teknikker som fremmer evnen til nærvær og accept!

Du kan se mere her: www.christinaflyger.dk