Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogawinni.dk

Adresse: Solrød Center 80 1 sal, 2680 Solrød Strand
Kommune: Solrød
Email: Winni@yogawinni.dk
Telefon: 28711892
Hjemmeside: www.yogawinni.dk
Antal visninger:3947
Stilarter:
Virksomheds Yoga
Meditation
Hensyntagende Yoga
Børne yoga
Hatha yoga

Namaste,

Min undervisning er baseret på Hatha yoga, men er også inspireret af andre grene af yogaen, f.eks.Yin yoga hvor man holder stillingerne i længere tid.

Jeg er certificeret Hatha Yoga lære samt, har flere kurser i undervisning af børn/unge og forskellige andre yoga former. MEN Hatha Yoga er mit speciale.

Jeg deltager løbende i yoga kurser, både i Danmark og i udlandet, senest har jeg gennemgået og bestået den internationale godkendte Yoga Alliance læreruddannelse: E-RYT 200 i Indien (år 2010) samt  E-RYT 500 ligeledes i Indien (2014), som er den højeste yoga lærere uddannelse man kan tage.

Yoga Alliance er

Verdens største yogalærerorganisation

Gennem min uddannelser og mine yogarejser rundt om i verden, har jeg mødt mange fantastiske yoga lærere, som har inspireret mig på mange måder med deres smittende undervisnings form og visdom. Mit ønske er, at videre give denne viden og oplevelser gennem min undervisning til alle jer som ønsker, at deltage på mine hold.

Yoga er en livs lang læring, derfor er mit mål, at hver gang jeg deltager i en Yoga klasse her i Danmark eller i udlandet, eller når jeg underviser på mine egne Yoga hold, at tage noget med mig, som jeg kan bruge videre frem i min undervisning.

Der ud over ønsker jeg at bruge mere tid på personer med forskellige skader/problemer som: Ryg problemer, hovedpine, samt folkesygdomme som stress og/ eller angst

Jeg arbejder en del med personer med stress og opnået fantastiske resultater.

 

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger