Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Anahata Yoga Center

Adresse: Rytsebækvej 17, 4780 Hjelm, Vest Møn
Kommune: Vordingborg
Email: info@Camillanetterstroem.dk
Telefon: +45 40 56 41 98
Hjemmeside: www.anahatayogacenter.dk
Antal visninger:5092
Stilarter:
Familie yoga
Mindfulness
Meditation
Kundalini yoga
Hatha Flow yoga
Yoga ferier

Velkommen til Anahata Yoga Center

Anahata Yoga Center holder til på et skønt landsted på Vest Møn, 400 meter fra badestrand ved Østersøen og eventyrlig skov ned til vandet. Her ånder fred og ro. Vi har 11 dobbelt/enkelt værelser, et stort dejligt yogarum i Domen og masser af hyggekroge, opholdsrum, infrarød sauna og masser af muligheder for detox og behandlinger. 

Vi har 16 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats, hvor vi kombinerer yoga og meditation med detox, dans, lydhealing og skøn vegetarisk mad.   

På retreats opstår der en fin synergi imellem det dybe meditative og det mere dynamiske og udadvendte. 

Her er tid og rum til at gennemgå en udrensning og regenerering af krop og sind som forberedelse og fundament for en dybere oplevelse af din egen inderste natur.

Vi bruger musik, sang, dans og lydhealing, så energien og bevidstheden kan blomstrer og gro i en sund og kærlig ramme. 

I undervisningen lægger vi vægt på at tingene får lov til at bevæge sig indefra og ud, at man mærker sig selv og arbejder ud fra der hvor man er. 

Alle kan være med.

For 18 år siden lærte vi Kriya yoga og dybdegånde tantriske meditationer bl.a under 33 dages stilhed. Den daglige Kriya yoga og meditations praksis har siden været vigtigt for     inspirationen og dybden i vores liv og arbejde som undervisere.

Camilla startede sin yoga uddannelse i 1998 på Skandinavisk yoga og meditationsskole i København og Sverige. De 4 år i Yoga ashram var en berigende og koncentreret periode der gav et solidt fundament for det videre arbejde som yoga og meditationslærer. Har siden undervist på fuld tid i bl.a. yoga, lydhealing og dans og er fast anker i familielivet med vores to fælles børn på  8 og 11 år. 

Kåre startede yogalærertræningen 1997 med 2 år i Ashram på Skandinavisk Yoga og meditationsskole. Har siden været kreativ ildsjæl inden for bl.a. musik, naturmedicin, meditation, lydhealing. Har også firmaet "Vandvitalisering" som arbejder med at hjælpe mennesker, dyr, landbrug og store danske virksomheder med at bruge vitaliseret vand til helbredelse og miljøvenlige tiltag.

Centeret danner også rammen om en 2 årig yogalæreruddannelse og mulighed for ophold i kortere eller længere perioder.

Kom og oplev fornyet energi, klarhed og hjerteenergi på Anahata Yoga Center.

Kontak os gerne på

info@camillanetterstroem / +45 40 56 41 98

Læs mere på www.anahatayogacenter.dk

Vi glæder os til at se dig på magiske Møn

Kærligst Camilla og Kåre Netterstrøm

 

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger