Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Anne Jørgensen v/Lifeprocess.dk

Adresse: Kastanie Alle 18, 2720 Vanløse
Kommune: København
Email: info@lifeprocess.dk
Telefon: 24891071
Hjemmeside: www.lifeprocess.dk
Antal visninger:2823
Stilarter:
Hatha yoga
Meditation
Mindfulness

GIV HJERTET FØDDER
Mindfulness, meditation og yoga

Mindfulness kan benyttes til at bedre kontakten med sig selv i det daglige liv. Få ro med det der nu  er. Det handler bl.a. om opmærksomhed på det der gøres/væres med lige NU. Dette bevidste nærvær intensiverer opmærksomheden i det hverdags livet. Øget nærvær har den effekt, at du gør, hvad du gør med fuld opmærksomhed.

I dette gruppeforløb vil vi træne at komme bag om det psykologiske lag - det lag vi alle kender som vaner, roller, identitet, fortidens historie, kendte mønstre at bevæge sig i livet på osv. I denne kontakt opstår et andet rum, der giver mulighed for at møde sig selv helt åbent og hjerteligt. Det møde gør det langt mere enkelt at bevæge sig videre i egne processer - du skal ikke være andre end du er, føle andet end du føler, du skal ikke lave noget om, men træne at være i og med. Det er i sig selv befriende enkelt.

Mindfulness hjælper os til at bevidstgøre om mønstre og måder vi håndterer livet på. Det hjælper os ind i nuet ved at observere disse mønstre, får os til at se nye muligheder, og nogen gange forandre. Fra denne base kan vi åbne for Heartfulness  - det endeløse rum af hengivelse til det der er, og frigørelsen fra hvem vi tror vi er. Et nyt liv med muligheder åbner, og vi kan udforske vores generøse væren autentisk og hjertelig. Tilliden til egen færden, midt i en presset verden, vokser.

Gruppen her er et forløb med 7 tirsdage ca. hver 14 dag. Alle medlemmer vil blive støttet trin for trin til at erfare, hvad det vil sige at blive mere nærværende i nuet. Der gives meditative øvelser der kan benyttes i hverdagen.  Forløbet kan evt. forlænges.
Vi vil benytte os af elementer indenfor Mindfulness, yoga samt anden dynamisk bevægelse, som kan støtte krop og bevidsthed.

Leder: Kropspsykoterapeut Anne Jørgensen og forfatter til bogen ”Som havet sliber sten”.
www.lifeprocess.dk  info@lifeprocess.dk mobil: 24 89 10 71.

Tid:  I alt 7 tirsdage kl.17.30-20.00:  8. + 22. sep., 6.+ 20. okt., 3. + 17. nov. , 1. dec. 2015.

Sted: Kastanie Alle 18, 2720 Vanløse

Pris: Kurset koster kr. 3.500,-. Efter aftale er det muligt at betale kurset i 5 rater a kr. 700,-

Tilmeldingsfrist: NU - der er stadig enkelte pladser, så ring på 2489 1071 eller send en mail info@lifeprocess.dk  Tilmeldingen er bindende også i tilfælde af fravær, inkl. sygdom, skal den fulde kursusafgift fortsat betales. Disse betingelser er du indforstået med ved tilmeldingen. - Ring venligst for evt. spørgsmål.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger