Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

DoYoga.Dk

Adresse: Store Kongensgade 79, 1264 København K
Kommune: København
Email: info@doyoga.dk
Telefon: 20970754
Hjemmeside: www.doyoga.dk
Antal visninger:6701
Stilarter:
Meditativ Yoga
Personlig Yoga undervisning
yoga for mænd
Meditation
Kundalini yoga
Vinyasa yoga
Hatha Flow yoga
Hatha yoga

oYoga er et Yoga Studie beliggende i indre København.
Vi underviser i flere forskellige yoga-former, da vi oplever at dét der kan være den helt rigtigt yoga-form for den ene person, kan føles helt anderledes for den anden. Vi har alle forskellige ting vi søger i yogaen og det vil vi gerne imødekomme.
Alle undervisere har et grundlæggende kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, da det er vigtigt for os, at vores elever ikke overanstrenger sig og får skader. At yoga ikke foregår i top hastighed, er ikke ens betydende med, at vi ikke kan påføre os skader, hvis vi ikke bliver guidet korrekt.
Om du er til hård yoga med sved på panden og efterfølgende ømme muskler, eller om du er til mere rolig yoga med eventuel mulighed for at komme “noget” nærmere, så har vi garanteret det helt rigtige hold for dig.

-Vi har op til 20 hold om ugen og undervisere der underviser i hhv. Hatha, Vinyasa & Kundalini.         -Vi har hold som Stram-Op, Wake-Up, Flow og Relax-Yoga.

Ring eler send os en mail og sig at du har læst om os på Yogaudstyr og så får du OVER 50% rabat på Ubegrænset Yoga, så du KUN betaler 199 kr/mdr.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Varme Hilsner

Anna-Sophia/DoYoga

 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger