Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Livfuld, Phie Skovgaard

Adresse: Kigkurren 6-8, Islands Brygge, 2300 København
Kommune: København
Email: info@hormonyog.nu
Telefon:
Hjemmeside: www.hormonyoga.nu
Antal visninger:2440
Stilarter:
Hormonyoga

Jeg holder kurser i hormon yoga terapi, populært kaldet hormonyoga, i en dejlig stor, lys og rolig sal på Islands Brygge (Havnestadsklinikken, http://www.havnestadsklinikken.dk).

På mine kurser i hormonyoga, optager jeg maksimalt 6 personer på holdet. På den måde sikrer jeg at nå rundt til alle - det er nemlig vigtigt for mig, at du lærer at udføre teknikker og øvelser korrekt, så du kan fortsætte med at praktisere hormonyoga programmet hjemme. Da mine hold er små, skabes en hyggelig og åben atmosphære, hvor vi deler oplevelser og erfaringer f.eks. omkring overgangsalderen.

Se datoer for mine kurser i hormonyoga i Yoga Kalender på denne side eller på www.hormonyoga.nu.

Tilmeld dig kurset ved at sende en mail til: info@hormonyoga.nu eller via min hjemmeside: www.hormonyoga.nu, hvor du også kan hente mere information.

Kursus i hormonyoga er for dig, der oplever hormonelle ubalancer, f.eks i forbindelse med overgangsalderen, og som ønsker at håndtere dette på en naturlig måde. 

Ved regelmæssig praktisering af hormonyoga kan du lindre eller helt eliminere symptomer som hedeture/nattesved, dårlig søvnkvalitet, humørsvingninger og emotionel ustabilitet, manglende energi, manglende sexlyst, dårlig hukommelse og koncentrationsbesvær, hovedpine/migræne og ledsmerter. 

Hormonyoga programmet er sammensat af særligt udvalgte yogastillinger, der kombineres med intensive åndedrætsteknikker, yogateknikker og tibetanske energiteknikker, som tilsammen stimulerer og harmoniserer de endokrine kirtler (hormonsystemet). Metoden er udviklet af Dinah Rodrigues og jeg er certificeret af Dinah til undervisning af metoden. 


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger