Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

The Yoga Flat

Adresse: Christianshavns Torv 2, 3. TV., 1410 København K
Kommune: København
Email: info@yogaflat.com
Telefon: 53692099
Hjemmeside: www.yogaflat.com
Antal visninger:3930
Stilarter:
Hatha Flow yoga
Hatha yoga
Vinyasa yoga

 

YOGA I HJERTET AF KØBENHAVN

The Yoga Flat er et nyt yogastudie på Christianshavns Torv, og bag det unge københavnerstudie står søskendeparret Nicolai og Sarah Emilie Boas. 

Yogasalen - det kreative rum

Vi har 100 pct. fokus på yoga, men vi holder os ikke kun til én særlig yogaform. Vores undervisning tager afsæt i 'klassisk' Hatha og Vinyasa, og vores yogasal er et kreativt rum, hvor undervisere medbringer deres personlige erfaringer og inspiration fra andre yoga-skoler eller fra fx dans og kampsport. Fælles for alle os, der underviser i The Yoga Flat, er, at vi elsker yoga. Vi vil udfordres fysisk, parkere tankerne og være helt tilstede i vores krop. Vi har ingen guru. Til gengæld har vi det sjovt.

Oase på Christianshavns Torv

Når du træder ind ad døren i The Yoga Flat, er kontrasten til byens travle hverdag stor. Den hyggelige lejlighed er en rolig oase, hvor tiden står stille, mens unge og gamle, businessmænd og studerende, husmødre og sportsudøvere alle mødes for at trække vejret, meditere og dyrke yoga.

Mød vores undervisere

Alle undervisere i The Yoga Flat  bringer deres personlighed, erfaring og inspiration med i deres undervisning. Her kan du læse lidt mere om, hvem vi er.

Fleksibel tilmelding 

Du behøver ikke at være tilmeldt et fast hold. Hos os kan du til- og framelde dig klasser som det passer dig. Og vi har klasser hver dag. Se vores skema.

Priser

Du kan vælge at oprette et medlemsskab der giver dig adgang til al den yoga har brug for for 450 kr. om måneden. Vi har også forskellige klippekortløsninger. Læs om vores priser og løsninger.

Besøg vores hjemmeside og læs mere mere om The Yoga Flat.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger