Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Drivkraftkbh

Adresse: Bredgade 33a, st., 1260 København K
Kommune: København
Email: kontakt@drivkraftkbh.dk
Telefon: 28336153
Hjemmeside: www.drivkrafkbh.dk
Antal visninger:867
Stilarter:
Terapeutisk Yoga
Yoga ferier
Yin yoga
Meditation
Kundalini yoga
Jivamukti yoga
Hatha yoga
Gravid yoga
Drop-in Yoga

Hvad er Drivkraft?

Vi har alle sammen drivkraft i os. Det er den, der får os til at fortage handlinger, skubbe på en udvikling og skabe resultater.

Men den er ikke lige stærk hos alle, og den er ikke lige stærk i alle perioder af vores liv. Til tider er det som om, at noget bremser os. Som om drivkraften mister styrke og vores mål i livet – eller bare i dagligdagen – fortoner sig.

Vi har dagligt besøg af mennesker, der blot vil have behandlet et hold i nakken eller strækkes ud for at fjerne spændinger i hele kroppen, men også mennesker, der ønsker at komme tættere på at mærke sig selv og finde ro gennem en yoga time eller guidet meditation.

På Drivkraft, leverer vi en personlig og unik behandling af skavanker og stressrelaterede skader på krop og psyke, i Københavns flotteste yoga og meditationsmiljø.

Vi er besat med branchens bedste behandlere og yoga lærer. Vi har det der skal til for du kan komme hæmmende skader og skavanker til livs, eller vil arbejde mere målrettet på at få mere overskud og energi i hverdagen - få mere drivkraft.

Vores service er i fælleskab med vores klienter – gennem kropsterapi, behandling og yoga – at finde ud af, hvad der holder dem tilbage, og gøre noget ved det – Det er aldrig for sent at gøre noget. Det er vores drivkraft!


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger