1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yuna Yoga

Adresse: Ørstedsgade 44, 5000 Odense
Kommune: Odense
Email: Yunayogadk@gmail.com
Telefon: 60517543
Hjemmeside:
Antal visninger:2307
Stilarter:

Yuna yoga er yoga med samværd. Som yoga instruktør håber Natacha på at kunne inspirere, informere og skabe “rum”, hvor folk kan møde hinanden på tværs af demografier med yogaen og samværet som centrum.
Yuna yoga tilbyder yoga events og undervisning i Odense. Her kan folk  mødes og blive klogere på os selv gennem yogaen men også mødes med andre mennesker som også arbejder med yogaen og bor i Odense. Fantastiske flows inspireret ud fra værktøjer til at arbejde med tankemylder og dejligt fælleskab. Oplev yogaens magi og del din energi med andre vidunderlige yogis.

Natacha er en drømmer. Hun har altid mange ideer og hun holder meget af at være i fælleskab med andre mennesker. Hun elsker at filosofere over livet og gå på opdagelse både i den indre verden men også i verden omkring hende. Hun har rejst i 30 forskellige lande og finder mødet med andre kulturer spændende og lærerigt. Hun er et åbent og kærligt menneske og vil altid gerne lytte til andre folks historier samt fortælle om hendes egne oplevelser.


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger