Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Temple Yoga

Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund
Kommune: Gentofte
Email: hello@templeyoga.dk
Telefon: 26178881
Hjemmeside: www.templeyoga.dk
Antal visninger:1081
Stilarter:
Drop-in Yoga
Yoga ferier
YogaLates
Mindfulness
Hatha yoga
Vinyasa yoga
Yin yoga
Restorative Yoga
Familie yoga
Virksomheds Yoga
Gravid yoga
Meditation

Om Temple Yoga 

At dyrke yoga er at rejse ind i sig selv. Med yoga lærer du din krop at kende indefra. Vi har kun én krop og den skal vi behandle med kærlighed og nærvær  – at behandle den som et tempel. Det er derfor vi har valgt at kalde os Temple Yoga.

Under vores temple-sessions vejleder vi dig på denne rejse – det foregår altid i naturskønne omgivelser – enten med udsigt til skov eller hav. Temple Yoga har to yogastudier: ved Charlottenlund Travbane eller på Bellevue Strand med 26-28 yogahold om ugen. Hos Temple Yoga kan du forkæle krop og sind med yoga til lyden af bølgerne og fuglene mens du rejser indad. Naturen er en del af yogaoplevelsen hos Temple Yoga. 

Vores mål er at hjælpe dig med at få et sundt sind i en sund krop. Vi arbejder med at lære dig at stimulere dit indre med gode og healende yogaøvelser, som styrker og vedligeholder dine muskler, bindevæv og led. Og vi fokuserer på dit åndedræt som jo i sagens natur er det mest fundamentale for livet.

Udover healende yogasessions afholder Temple Yoga også mange yoga retreats og workshops. Læs mere om Temple Yogas retreats her og workshops her.

I Temple Yoga ønsker vi at du svæver herfra med en lethed i kroppen. Med en følelse af glæde og ro og med masser af energi og kærlighed, som du kan give videre til alle du møder.

Namaste

Mai Pham


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger