1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Skolen i Helsingør

Adresse: FABRIKSVEJ 10, 3000 Helsingør
Kommune: Helsingør
Email: yoga@yogainmotion.dk
Telefon: 21929919
Hjemmeside: www.yoga-skolen.dk
Antal visninger:3388
Stilarter:
Yoga uddannelse
Dynamisk yoga
Familie yoga
Hensyntagende Yoga
Meditativ Yoga
Mindfulness
Personlig Yoga undervisning
Restorative Yoga
Terapeutisk Yoga
Yin yoga
Vinyasa yoga
Yoga ferier
yoga for mænd
Hatha Flow yoga

 

1-årig uddannelse begynder 4. September 2019

Uddannelsen bygger på dyb og bred erfaring fra 15 tidligere hold – og er gennem årene forfinet og forbedret til at hjælpe  dig til at blive den bedste, dybeste og bredeste Yoga Lærer, du kan blive.

Uddannelsen er på 500 timer. Du skal fremmøde hver onsdag kl. 18.15-21.30 og du skal derudover deltage på minimum 2 hold hver uge. Du deltager på 5 weekender samt ét 7 dages Retreat i løbet af det år, som uddannelsen varer. Du opbygger dit eget træningshold af venner og familie og du går let og elegant vejen hen imod dit diplom året efter at du er startet.

 

Har du en yogalærer i dig.
At være yogalærer er den mest vidunderlige beskæftigelse et menneske kan have. Den bedste yogalærer uddannelse giver dig et grundigt fundament, hvorfra du kan vokse til at blive den dygtigste lærer du kan være, og hvor dine inderste potentialer træder helt frem i lyset og bliver set. Sådan er det hos os. Yoga Skolens Læreruddannelse forbereder dig til at blive en succesfuld yogalærer, der kan mestre de fundamentale principper og videregive yogaens inderste væsen. Hvordan kan vi vide at også du kan blive mester? Det kan vi, fordi vi nu har flere end 90 succesfulde lærere i gang. Vores uddannelse giver dig praktiske metoder og teknikker der virker øjeblikkeligt. Vores uddannelse giver dig et sprog, der kan føre elever ind til deres inderste væsen på 1½ m2 yogamåtte.

Om uddannelsen
En moderne uddannelse der, med respekten for de gamle, gennem generationer overførte teknikker, tilføres nutidens sprog og pædagogik, således at undervisningen møder det enkelte menneskes behov. 
En holistisk uddannelse, der samler alt det du har lært og tilføjer yoga, som er kittet, der får alting til at hænge sammen. Du vil styrke dine kompetencer inden for alle livets emner og du vil synliggøre dine egne ressourcer og indre unikke potentialer samt åbne til en dybere kontakt med livets større sammenhænge og dermed den kraft og visdom, der kan vokse midt i dagligdagens også ganske almindelige gøremål, således at misforståelser undgås i større grad. 
En hjertelig uddannelse, der henvender sig til dig, fordi du er kommet til et sted i dit liv hvor du er mere interesseret i at slippe noget frem for at samle mere til dig, og fordi du ser det som et privilegium at give andre mennesker redskaber til at hjælpe sig selv. 
En sund uddannelse, der renser dig i kroppen, tanken, hjertet og i din handling. En uddannelse, der opfordrer dig til at slippe det usunde og bevæge dig mod det sunde i alle aspekter i livet. 
En universel uddannelse, hvor du kan være med den alder, nationalitet og religiøse tro du har og samtidig kunne undervise hvilken som helst alder, nationalitet og religion, hvor som helst på planeten. 
En værdig uddannelse, hvor du vil blive afholdt og respekteret for din undervisning og hvor du vil kunne møde dejlige mennesker fra alle områder i samfundet. 
En kropslig uddannelse, der vil give dig en større forståelse af din krop som et lille univers af samlevende organer og kirtler og kredsløb, i et felt af energi. 
En indsigtsfuld uddannelse, der vil give dig en grundlæggende viden om dig selv samt indsigt i yogaens forskellige indfaldsvinkler og disses udførelse i undervisningssammenhænge.


 

Uddannelsen igangsættes hvert år i starten af september. 
Optagelse på uddannelsen sker efter samtale med og godkendelse af skolens leder. 
Forud for uddannelsen anbefales det at du deltager på nogle af skolens yogahold, for at vurdere dine motiver og dit engagement med henblik på en intensiv uddannelse. 
Fra uddannelsens start handler det om at skaffe dig erfaringer med teknikker og metoder og personlig udvikling. Studiet er intensivt og kræver stort engagement. 
Der lægges vægt på, at du fordyber dig i din personlige udvikling samt tidligt selv prøver dine evner af i den praktiske undervisnings-situation, ved at undervise små grupper af venner, arbejdskolleger eller andre grupper, når chancen byder sig. 
Der gives få gange opgaver til besvarelse, både mundtligt og skriftligt.  Du vil slutteligt blive eksamineret, og endeligt få udleveret et diplom som uddannet yogalærer i Hatha, YogaINmotion, Mindfulness og Restorativ Yoga - for Begyndere og Fortsættere. 

Dine lærere på uddannelsen:

Søren Rasmussen: Er skaberen af Yoga Skolen i Helsingør. Han har uddannet sig siden 1983. Han er lærer i Hatha Yoga fra Helsingør Yoga Center, Vini/Svastha Yoga fra A.G. Mohan, og 2X intermediate teacher training i The Dynamic Yoga Teaching Method hos Godfrey Devereux, og Yin Yoga. Uddannet Yoga Terapeut fra A.G. Mohan samt Timothy McCall. QBL-terapeut hos Mary Stewart samt 2½ års efteruddannelse i Holistisk Kropsorienteret Psykoterapi hos Peter Kofoed. 350 timers uddannelse i Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Bevægelære hos Ole Købke. Samt en god del kurser hos mange forskellige yogalærere. Og det er det bedste af det bedste, som Søren trækker frem og giver videre på denne intense uddannelse. 
Sørens medlærere, vil jævnligt overtage undervisningen på uddannelsen. De er i løbet af mange års praksis blevet yderst kompetente og stilsikre yogalærere, og de vil komme hver især med deres vinkel på uddannelsen, således at du med dem som rollemodeller, kan inspireres til at skabe din egen træning, og blive den bedste yogalærer, du kan.

Lillian Busk: Er uddannet yogalærer ved Yoga Skolen i Helsingør 2007-2009 (695 lektioner samt adskillige flere lektioner siden hen) ved Søren Rasmussen. Lilian har en 300 timers   uddannelse i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære ved læge Ole Købke. Diverse Teacher Trainings Dynamic Yoga ved Godfrey Devereux. Temauddannelse i yogafilosofi ved Simon Krohn.

Temauddannelse i Meditation- og Åndedrætsteknikker ved Simon Krohn. Siden 2010 fuldtidsyogalærer. Har undervist flere tusinde timer. Siden 2010 medunderviser på Yogalæreruddannelsen i Helsingør. Derudover er Lilian vedholdende i sin egenpraksis i alle aspekter af yoga og meditation.

Iben Nielsen: Er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas læreruddannelse 2006-2008.
Uddannelsen på 2 år (850 timer) bygger oprindeligt på den klassiske Hatha Yoga tradition, men er siden tilpasset og justeret til en mere vestlig praksis med et særligt fokus på den enkelte elevs muligheder og kropslige forståelse.
Iben har siden 2009 været fast underviser på Dansk Yogas læreruddannelse hos Yoga i Valby der også er yogaskolen hun grundlagde samme år og har kørt siden. Al undervisning er baseret på ovenstående fundament med masser af hensyntagende undervisning, tilsat elementer af Restorative yoga og blide dynamiske flow. Erfaringen fra tusindvis af yogaklasser og trofaste elever gennem 10 år fører yogarejsen videre til individuelle forløb med 1-1 undervisning og yogaterapien i centrum.

Undervisningssted
Undervisningens foregår i Yoga Skolens lokaler på Fabriksvej 10, 3000 Helsingør 

Back-up og Feedback for livstid
Der vil, for at støtte dig undervejs i uddannelsen, og som nyuddannet og som erfaren, tilbydes feedback og back-up til din egen proces som lærer og menneske, fra dag 1 og resten af livet. 
 

Pris 55.000 kr. (50.000 + 5.000 for 7 dages retreat)

Teori og praksis min. 40 uger á 3½ timer   140 timer

Deltagelse på hold 80 klasser á 1½ time     130 timer        

7 dages kursus á 10 timer                              70 timer

5 weekender á 15 timer                                  75 timer

Kontakttimer i alt:                                       415 timer

Vinter opgave og Afsluttende opgave            30 timer

55 timer hjemme- og fællestræning              55 timer

samlet:                                                         85 timer

I alt                                                             500 timer

 


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger