1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Zheng Qi by Grace Acosta ApS.

Adresse: Nørregade 17 B, 9000 Aalborg C
Kommune: Aalborg
Email: info@zhengqiklinik.dk
Telefon: 40480187
Hjemmeside: www.zhengqiklinik.dk
Antal visninger:557
Stilarter:

Restorativ Hatha Yoga er et hold, hvor der er plads til alle – og hvor alle forlader stedet med et smil på læben og god ro i kroppen.
Alle, uanset alder, vil kunne få meget glæde og gavn af en yogatime med Grace, særligt hvis du er nybegynder og har et behov for at lære de grundlæggende yogateknikker, alignment (justering) og at træne dit åndedræt. Der er afsat god tid i hver lektion, så Grace kan hjælpe dig med at justere en yogaøvelse med fokus på bevægelse og aligment, så du opnår en bedre kropsforståelse. 

Yogaøvelserne bliver udført i et behageligt tempo, hvor nærvær, fordybelse og afspænding er i fokus. Du bliver undervist i øvelser, der stabiliserer musklerne, forbedrer holdningen, fleksibilitet og velvære. Du vil altid opleve at blive guidet sikkert og trygt hos Grace. 

Sidste del af hver lektion vil vi koncentrere os om Restorative Yoga. Om bare at ligge på yogamåtten og slappe helt af, mærke vejrtrækningen og mærke hvordan din krop falder mere og mere til ro og få løsnet bindevæv, for til sidst at falde hen i en ubeskrivelig skøn tilstand af fuldkommen ro og afspændthed. Vi slutter som vanligt af med velfortjent mindfulness med vidunderlig musik.


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger