1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

108 yoga

Adresse: Udsigten 14, 2820 Gentofte
Kommune: Gentofte
Email: info@108yoga.dk
Telefon: +4561774432
Hjemmeside: www.108yoga.dk
Antal visninger:142
Stilarter:
Hatha yoga
Yin yoga
Hatha Flow yoga
Terapeutisk Yoga

108 er et “boutique-like” yogastudie som befinder sig i hjertet af Gentofte, nord for København. 

Her byder vi på

Et velfunderet, moderne og smukt yogastudie, som bærer på en vision om at levere god yoga, bygget på den klassiske yogatradition.

De fleste, der prøver yoga, bemærker at yogaen har flere dimensioner. Udover traditionen handler en stor del af yogafilosofien i høj grad om mental og åndelig træning.

På yogamåtten møder du – dig!

På Yogamåtten møder møder dig selv, og for os er yoga en smuk måde at formidle et positivt syn på kroppen, sindet, sjælen og verden. 

Vores ønske

108 er blevet til ud fra et dybtfølt ønske om at hjælpe andre til at turde udforske, træde ind i og eje deres spirituelle lederskab. De fleste mennesker, der prøver yoga, bemærker at yogaen har flere dimensioner. 

Gennem bevægelse og meditation møder du dit spirituelle lederskab. Og hvis du lytter, kan du høre hvad din krop og intuition fortæller dig og dermed stå autentisk i dit spirituelle lederskab.

Et spirituelt lederskab bygger på at turde bruge ord som ”jeg tror”, jeg fornemmer”, ”jeg mærker”, ”jeg er sikker, jeg ved ikke hvorfor” og ”det ved jeg, men jeg ønsker at vide mere, vil du vise mig” sidst men ikke mindst ”hvordan kan jeg hjælpe”.

Vi tror på, at selvom yoga er tæt knyttet til specifikke traditioner, så kommer den sande formidling af yogaen først rigtigt til live, når lærerne deler ud af deres personlige erfaringer og passion for yoga.

Vi byder velkommen


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger