Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Indre visdom - Nytårs retreat på Villa Fjordhøj i Skælskør

Arrangør:MUNONNE - Indre ro ved Helene Lysekilde
Placering:Skælskør, Sjælland, Danmark
Fra:22/1/2021 kl. 08:00
Til:24/1/2021 kl. 10:00
Antal visninger:241

Start året med at styrke til din indre visdom. På vores nytårsyoga retreat er der lagt op til nye dybder af indsigter og ro. Gennem Kundalini og Yin yoga, meditation og workshop går vi dybt og dykker ind i vores egen visdom (erfaring ikke nødvendig). Vi skal også forkæle og blødgøre kroppen med dejlige varme bade. Og vi bliver forkælet med den lækreste vegetarmad, tilberedt af friske, lokale økologiske råvarer. Weekenden er en gave til dig, der ønsker at sætte krop og sjæl i centrum og skabe rum til både selvforkælelse og ny selvforståelse, som du kan tage med dig ind i 2021.


Styrk din indre visdom – Yin, Kundalini, workshop og meditation 
På dette års nytårsyoga retreat lægger vi op til nye dybder af indsigter og ro. Med Yin og Kundalini yoga, meditation og workshop dykker vi ind i vores egen visdom (erfaring ikke nødvendig).
 
Tag sjælen med på råd 
Med Kundalini yoga og meditation vækker vi sjælen og styrker intuitionen. Intuitionen kan også kaldes ”sjælens nerve”. Med Yin yoga nærer og forkæler vi vores krop og sjæl. Og øver os på at finde ro i nuet, og være med det, der er. Tillid til din egen indre visdom har stor betydning i mødet med livets udfordringer. Og tillid til din indre visdom hjælper dig til at hvile i og med dig selv, når du går ”din vej” i livet.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger