GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på udstyr
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, mindfulness & meditations retreat på Samsø – delvist i stilhed

Arrangør:MUNONNE - Simon Vittus Jasper Hansen
Placering:anderup, Samsø, Danmark
Fra:23/10/2020 kl. 08:00
Til:25/10/2020 kl. 08:00
Antal visninger:220

Et retreat – uanset hvilkent slags – har altid kun ét formål: At skabe rammerne for at forbedre kontakten med ens kerne, den man egentligt er. Denne kontakt muliggøres bl.a. gennem den afspænding og afstressning, et retreat tillader samt den intensivering, som den fysiske og meditative praksis tilvejebringer. Stilheden hjælper yderligere med.

Retreatet veksler mellem fysisk yoga, siddende meditation/mindfulness, og liggende afspændings-øvelser. Hertil kommer et teoretisk aspekt, samt en nødvendig erfaringsdeling af egne oplevelser og læring.

Både helt nybegyndere og mere erfarne kan være med på retreatet. Der kræves ingen specielle forudsætninger for deltagelse. Der er på retreatet vægt på egne erfaringer og praksis. Kun i mindre grad er der vægt på det teoretiske. Når dét så er sagt, er erfaringen med al tydelighed, at det er nødvendigt med mere klarhed omkring, hvad mindfulness og meditation er – og hvad det ikke er. Og hvordan man får det det bedste ud af det.

FORSKELLIGE YOGA-STILARTER OG BEVÆGELSESFORMER
Vores primære fysiske praksis er den klassiske hatha yoga. Og den hatha yoga, vi anvender har ekstra fokus på 2 områder: 1) Dels at få gang i et mere vitalt og dybt åndedræt. 2) At udføre øvelserne med mere korrekthed – med det formål at øge krops-bevidstheden. Med andre ord har vi at gøre med en holdnings-baseret hatha yoga. Men for at kroppen skal inspireres fra så mange vinkler som muligt, inddrager vi en del andre bevægelses-former. Udover hatha yoga, anvender vi vinyasa/flow yoga, som tilsigter en følelse af flow og bevægelighed. Yin yoga medtager vi, da det således bliver muligt at komme endnu længere ind i kroppen via de dybe stræk. Yin yoga er en afspændende form for yoga, som laves liggende med musklerne afslappede, hvor man bliver i stillingerne i længere tid end sædvanligt. Qi gong benytter vi for at træne at kunne kombinere at bevæge os, mens vi samtidigt bibeholder en meditativ indstilling. Bevægelserne i qi gong laves langsomt. Dans bruger vi for at tillade at kroppen bevæger sig kreativt og ”ude af form”. Endeligt benytter vi også øvelser fra pilates, for også at få trænet områder i kroppen, som ellers ikke berøres af de øvrige praksis-former. Pilates-øvelserne sørger således for at hele kroppen – og dét er essentielt – bliver trænet samt at power-elementet kan komme endnu mere i forgrunden.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger